juniori-snk-moslavac-mJuniori ŠNK Moslavca pod vodstvom trenera Ilije Jurića osvojili su prvenstvo NS Kutina i samim time zaključili više nego uspješnu sezonu nogometnog kluba Moslavac Popovača.

U neizvjesnoj završnici prvenstva 2 kola prije kraja Moslavac je za susjednim klubom Sokolom iz Velike Ludine zaostajao 6 bodova i bile su im potrebne 2 pobjede u zadnja 2 kola, a da susjedni Sokol ne osvoji ni jedan bod.

juniori-snk-moslavac

Juniori Moslavca u pretposljednjem kolu odlaze na teško gostovanje u Ludinu gdje ostvaruju pobjedu nad domaćim Sokolom te smanjuju zaostatak na svega 3 boda.

U posljednjem kolu Moslavac na domaćem stadionu dočekuje Strijelac iz Banove Jaruge i pobjeđuje ga minimalnim rezultatom 3:2. Istovremeno Sokol igra utakmicu u Voloderu i potreban im je bar neriješen rezultat kako bi osvojili prvenstvo. Ponajbolja juniorska ekipa prvenstva Voloder, koja zbog nastupanja juniora za seniore rijetko kada može nastupiti u kompletnom sastavu, nema milosti za Sokole te ih pobjeđuje rezultatom 4:0 i samim time dovodi ekipu Moslavca na 1 mjesto.juniori-nk-moslavac3