lopta-mŽUPANIJSKA PREMIJER LIGA 29 KOLO
I prije kraja sve je poznato, Libertas je prvak, a iz lige ispadaju Mladost GG i Pešćenica.


U Topolovcu "čudo"- Sokolovi su minimalno dobili Doline grofove i osigurali opstanak. Pešćenica nije ostvarila nemoguće u gostima kod Sloge Maris pa ispada iz lige. Banovac je pak gostima iz Repušnice stisnuo šest komada i pobjegao u sigurnost sredine ljestvice. Moslavina je kod kuće teškom mukom dobila čvrste goste iz Topuskog za samo trenutno drugo mjesto na ljestvici, jer je u posljednjem kolu slobodna. Derby susret kola u Budaševu nakon dobre igre domaćih nogometaša pokazao je da gosti iz Siska gube dah kada je to najpotrebnije, a gube i svaku šansu u borbi za prvo mjesto koje vodi u III-HNL. U Petrinji glatka pobjeda Libertasa i potvrda da su cijelo prvenstvo igrali najzrelije i da su zasluženo postali prvaci ŽPL. U Gračenici potpuni fijasko domaćina koji je do 79 minute utakmice primio samo "osam" komada, kada je i utakmica prekinuta zbog nedovoljnog broja igrača domaće momčadi.
Rezultati 29 kola: TŠK- Sokol 0:1, BSK- Metalac 4:2, Sloga Maris- Pešćenica 3:0, Mladost P- Libertas 0:3, Banovac- Mladost R 6:3, Moslavina- Topusko 3:2, Mladost GG- Frankopan 1:8, prekid u 79 minuti, Moslavac je bio slobodan.
Poredak na ljestvici: Libertas 62, Moslavina 61, Metalac 59, BSK 52, Sloga Maris 51, Mladost 39, Moslavac 34, Frankopan i Banovac 31, Topusko 30, TŠK 28, Sokol 27, Mladost R 24, Pešćenica 23 i Mladost GG 16 bodova.
U posljednjem kolu 15 lipnja s početkom u 18.00 sati igraju: Topusko- Mladost GG, Frankopan- Banovac, Mladost R- Mladost P, Libertas- Sloga Maris, Pešćenica-BSK, Metalac-TŠK i Sokol- Moslavac.

1. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA 22 KOLO
Radnik je već od prije osigurao naslov sa samo jednim porazom što govori da su tijekom sezone igrali konstantno dobro bez oscilacija i da im je zasluženo pripao naslov prvaka I-ŽNL. U Derby susretu posljednjeg kola Zrinski je u Banovoj Jaruzi kod Strijelca minimalno dobio i osigurao drugo mjesto na ljestvici koje ga najvjerojatnije vodi u Premijerku. Osečani su u Kutini svladali Lokomotivu i osigurali opstanak u zadnji čas. Voloder je kod kuće dopustio luksuz gostima iz Grede Sunjske koji su četiri puta poentirali vjerojatno nadajući se ostanku u ligi koji je nažalost izostao. Micini su dečki u Dvoru dobili dobre domaćine, a Sloga je kod kuće svladala Slavonac, a prvak je bio slobodan.
Rezultati 22 kola: Lokomotiva- Dinamo 1:2, Voloder- Sunjski 1:4, Podovi- Jasenovac 1:4, Sloga- Slavonac 3:1, i Strijelac- Zrinski 0:1.
Konačni poredak na ljestvici: Radnik 49, Zrinski 37, Podovi i Strijelac 34, Voloder 31, Jasenovac 29, Slavonac 22, Sloga i Dinamo 20 i Sunjski 17 bodova.

2. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA 21 KOLO
Derby susret kola završio je pobjedom Struga, te Libertasove filijale dok Učinim dečkima ostaje da plasman u I- ŽNL traže u novoj sezoni. Tomislav je kod kuće slavio protiv Mladosti, a Sava i Dinamo Kt podijelili plijen. Stari Grad je u Mahovu došao na svoje i dobio utakmicu, a Vatrogasac je Metalcu uzeo mjeru, na veliku žalost Zole i Jurice. Šartovčani su u Jelenskoj dobili Medinu škvadru samo ne znam kako, ali to je nogomet pa je sve moguće.
Rezultati 21 kola: Tomislav- Mladost 2:0, Sava- Dinamo 3:3, Strug- Sokol 4:1, Mahovo- Stari Grad 0:2, Vatrogasac- Metalac 2:1, Jelengrad- Šartovac 1:2.
Poredak nakon 21 kola: Strug 47, Sokol 41, Vatrogasac 38, Metalac 37, Jelengrad 36, Mahovo 33, Stari Grad i Tomislav 27, Šartovac 26, Mladost 24, Dinamo 13 i Sava 7 bodova.
U posljednjem kolu 16. lipnja u 18.00 sati igraju: Mladost- Jelengrad, Šartovac- Vatrogasac, Metalac- Mahovo, Stari Grad- Strug, Sokol- Sava i Dinamo Kt- Tomislav.