lopta-mŽUPANIJSKA PREMIJER LIGA 27 KOLO

Sisački su metalci na popravnom ispitu u Petrinji odigrali dobro i dobili Derby susret 27. kola, izgleda da su braća Bobinac ipak uštimali orkestar nakon "falša" kod kuće protiv Banovca u 26. kolu.


Banovac je kod kuće na svom stadionu teškom mukom osvojio bod u susretu protiv Pešćenice koja svaku utakmicu u borbi za opstanak shvaća ozbiljno. Moslavačke su oranje svojim susjedima iz Repušnice dali do znanja tko je stariji brat u gradu i time došli na bod Libertasu i Metalcu. Grubecovi crvenocrni na tvrdom i teškom terenu u Topuskom kapitalizirali su svoju igru i neprikosnovenom domaćinu uzeli bodove. Perini su miljenici lako došli do bodova protiv Sokolova iz Ludine koje također muči briga za opstanak, ali ovaj puta moraju čekati naredno kolo. Budaševljani su kod kuće odigrali slabo ali su unatoč tome dobili još slabije Moslavce koji su se zadovoljili onom narodnom što bude bit će. U Gračenici nemoguća misija- posljednji uzeo bod prvoplasiranom Libertasu, a mogao je uzeti i sve da su domaći strijelci bili prisebniji, ali izgleda da je sada sve kasno i samo čudo ih može spasiti od ispadanja.
Rezultati 27. kola: BSK- Moslavac 2:0, Moslavina- Mladost R 4:1, Sloga Maris- Sokol 4:2, Mladost- Metalac 2:3, Banovac- Pešćenica 1:1, Mladost GG- Libertas 1:1, Topusko- Frankopan 2:3. TŠK je bio slobodan.
Poredak nakon 27. kola: Libertas i Metalac 56, Moslavina 55, BSK 48, Sloga Maris 45, Mladost 36, Moslavac 33, Topusko 29, Frankopan i Banovac 28, TŠK 27, Mladost R 24, Peščenica 23, Sokol 21, i Mladost GG 16.
U 28. kolu 1. i 2. lipnja s početkom u 18.00 sati igraju: Mladost R- Mladost GG, Pešćenica- Mladost P i Moslavac- TŠK (nedjelja), a Frankopan- Moslavina, Libertas- Banovac, Metalac- Sloga Maris i Sokol- BSK (subota). Topusko je slobodno.

1. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA 20. KOLO
Voloderci nisu kod kuće uspjeli Radniku nanijeti prvi poraz. Iako su dugo vodili, utakmica je završila bez pobjednika, ali su za to još u srijedu u zaostaloj utakmici u Odri dobili Zrinskog i tako malo poboljšali bodovni saldo. Podovi su zaustavili Osečane i visoko dobili, dok je Sloga kod kuće dobila Sunjski u borbi za goli život (opstanak). Strijelac je kod kuće odigrao neodlučeno protiv dobrih gostiju iz Jasenovca, a Zrinski je glatko pobijedio Slavonce iz Lipovljana, dok je Lokomotiva bila slobodna.
Rezultati 20. kola: Voloder- Radnik 2:2, Podovi- Dinamo 5:1, Sloga- Sunjski 4:2, Strijelac- Jasenovac 1:1, Zrinski- Slavonac 2:0, i Zrinski- Voloder 0:1 (zaostatak).
Poredak nakon dvadesetog kola: radnik 46, Zrinski 34, Strijelac 33, Podovi 31, Voloder 28, Jasenovac 23, Slavonac 21, Lokomotiva 18, Sunjski, Dinamo i Sloga po 14 bodova. U 21. kolu 2. lipnja s početkom u 18.00 sati igraju: Slavonac- Strijelac, Jasenovac- Sloga, Sunjski- Podovi, Dinamo- Voloder, Radnik- Lokomotiva, a Zrinski je slobodan.

2. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA 19 KOLO
Karakteristika ovoga kola je loš dan Sokola i Struga, Sokol je poražen na Husainu od Vatrogasca, a Strug je kod kuće jedva uzeo bod gostima iz Nove Subocke. Sava je kod kuće poražena od Mladosti, a Mahovo je uvalilo pola tuceta Dinamu iz Kutine. Metalac ne zna za poraz ovoga proljeća ovaj puta to su na svojoj koži osjetili Šartovčani na svom terenu, a Jelengrad ta Medina škvadra poentirao je u sudaru sa Starim Gradom.
Rezultati 19. kola: Sava- Mladost 2:5, Strug- Tomislav 1:1, Mahovo- Dinamo 6:0, Vatrogasac- Sokol 2:1, Jelengrad- Stari Grad 3:1 i Šartovac- Metalac 1:4.
Poredak nakon 19. kola: Strug 41, Sokol 38, Jelengrad 36, Metalac 34, Mahovo 33, Vatrogasac 32, Stari grad 24, Šartovac 23, Tomislav 21, Mladost 18, Dinamo 12 i Sava 6 bodova.
U 20. kolu 2. lipnja s početkom u 18.00 sati igraju: Mladost-
Šartovac, Metalac- Jelengrad, Stari Grad- Vatrogasac, Sokol- Mahovo, Dinamo- Strug, i Tomislav- Sava.

3. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA SKUPINA KUTINA 17. KOLO
Čudno ali istinito autsajderi pomrsili račune vodećem dvojcu, Selište je u Jamaricama do nogu potuklo domaći Dinamo uvalivši im četiri komada, dok je Garić na svom bunjištu "Oklunek" uzeo mjeru Matiji Gupcu i odgodio promociju prvaka za posljednje kolo kada se sastaju Matija Gubec- Dinamo. Ekonomik ni kod kuće nije uspio dobiti slabe Brinjane odigravši neodlučeno, dok je Rog i društvo iz malog Kuvajta dobio minimalno Moslavinu, ali onu iz Donje Gračenice. Sloga je u ovom kolu bila slobodna.
Rezultati 17. kola: Ekonomik- Brinjani 3:3, Moslavina- Naftaplin 0:1, Dinamo- Selište 0:4, i Garić- Matija Gubec 2:1.
Poredak na tablici nakon 17. kola: Matija Gubec i Dinamo 33, Naftaplin 29, Selište i Moslavina 21, Garić 18, Sloga 17, Ekonomik 15 i Brinjani 5 bodova.
U 18. kolu 2. lipnja s početkom u 18.00 sati igraju: M. Gubec-Dinamo, elište- Moslavina, Naftaplin- Ekonomik i Brinjani- Sloga dok je Garić slobodan.