lopta-mJoš prekjučer je u Kutini odigrana prva utakmica četvrtfinala Hrvatskog kupa za područje NS SMŽ u kojoj je Moslavina poražena od trečeligaša Lekenika i to nakon izvođenja jedanaesteraca, jer je u regularnom dijelu utakmica završila 1:1.

Poveli su gosti a domaćin je poravnao rezultat, ali kažu očevici da sudac nije dosudio očigledan kazneni udarac za domaćin. Nakon izvođenja jedanaesteraca pobjeda je pripala gostima, koji su realizirali četiri dok je to domaćim poletarcima uspjelo samo jednom. U Novskoj je Libertas lako slavio protiv Sokolova, jer su na brzinu poveli 3:0 da bi u drugom dijelu postigli još jedan za konačnicu. Moslavci su pak na svom odnedavno gradskom stadionu nadigrali Strug, u prvom dijelu je bilo tri razlike, a u konačnici domaćin postiže još jedan a gost dva zgoditka za konačan rezultat i veselje prisutnih, jer nakon dva sušna kola prvenstva eto jedne pobjede ali u Kupu. U Glini je bila prava drama gdje je domaći Banovac uložio maksimum napora da bih dokazao da se uvijek u Banovini igrao dobar nogomet,a stradao je nitko drugi nego Sisački Metalac. U poluvremenu je vodio domaćin 3:2, da bi gosti pred kraj utakmice izjednačili, pa se prišlo izvođenju jedanaesteraca u čemu je domaćin bio uspješniji i realizirao svih pet, a gosti samo četiri jedanaesterca. Prema kazivanju delegata bila je to lijepa sportska priredba,odigrana u fer i korektnoj igri.

Rezultati četvrtfinala: Moslavina- Lekenik 1:1 (jedanaesterci 1:4), Libertas-Sokol 4:0, Moslavac-Strug 4:2 i Banovac- Metalac 3:3(5:4 jedanaesterci).