lopta-mŽUPANIJSKA PREMIJER LIGA 21. KOLO

Da se čuda događaju i u nogometu jučer su u Novskoj to potvrdili nogometaši Pešćenice uzevši "mjeru" Libertasu doduše minimalno ali zasluženo, pa su tim činom Zdravini dečki morali prepustiti čelnu poziciju Mlinkinim dečkima koji bez milosti gaze sve pred sobom, jer svi putevi vode prema III-HNL.


Moslavina je kod kuće glatko dobila Grofove iz Topolovca pa su tako zadržali priključak za vodećim dvojcem na prvenstvenoj ljestvici, a za bolje profesor i škvadra trebaju se pomučiti u kolima koja dolaze. Moslavci iz Popovače u još jednoj dobroj partiji koju su pružili u Topuskom, trećoj za redom na najbolji mogući način proslavili odluku o proglašenju Popovače gradom i svojim navijačima i stručnom štabu donijelo obilje radosti. Crveno crni iz predgrađa Županijske metropole lako su svladali Sokolove iz V. Ludine, jer to u posljednje vrijeme nije slučaj pogotovo kada se radi o domaćem terenu. Perina škvadra i u Glini ostala neporažena što govori da su dobro ukomponirali iskustvo i mladost što su rezultatski i dokazali u nekoliko posljednjih kola, a visoko četvrto mjesto na ljestvici govori sve. Metalac je u Repušnici tri puta poentirao za glatku pobjedu, a samim tim činom zasjeo na čelno mjesto prvenstvene ljestvice na veliko veselje svojih navijača, stručnog štaba i uprave kluba, a posebno predsjednika Mlinke. U Gračenici sudar starih prijatelja Mladosti i BSK-a koji su mislili praznim puškama voditi "rat" koji je izostao pa su na kraju bili zadovoljni podjelom bodova što je prema prikazanom i najpravednije, a i oba predsjednika Jajetić i Ivić u mojem prisustvu izrazili zadovoljstvo ostvarenim, a prijatelji ostaju prijatelji bravo dečki.
Rezultati 21. kola: Banovac-Sloga Maris 2:2,Mladost GG-BSK 1:1,Moslavina-TŠK 4:0,Topusko-Moslavac 1:2,Frankopan-Sokol 3:1,Mladost R-Metalac 0:3,Libertas-Pešćenica 2:3.Poredak na ljestvici nakon 21 kola : Metalac 46,Libertas 45,Moslavina 44,Sloga Maris 38,BSK 33,Mladost P 31,Topusko 25,Frankopan i Moslavac 24,TŠK 20,Mladost R,Pešćenica i Mladost GG 15,Sokol 14 i Banovac 12 bodova.U 22 kolu 20 i 21 travnja s poletkom u 16.30 sati igraju,(subota)Pešćenica-Mladost R,Metalac-Frankopan,Sokol-Topusko i TŠK-Mladost GG,a u (nedjelju)Moslavac-Moslavina,BSK-Banovac i Sloga Maris-Mladost P,a Libertas je slobodan.

1. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA 14 KOLO

Opet dvije odgode zbog loših gotovo nemogučih terena za igru i to Jasenovac-Radnik i Zrinski-Voloder,a Strijelac je kod kuće na jedvite jade pobijedio solidne goste iz Dvora, Slavonac je također kod kuće dobio minimalno kutinsku Lokomotivu,dok je Sunjski odigrao neriješeno sa gostima iz Osekova.Rezultati 14.kola: Strijelac-Podovi 2:1,Slavonac-Lokomotiva 1:0,i Sunjski-Dinamo 1:1.Poredak nakon 14 nekompletnog kola: Radnik 32,Zrinski 25,Strijelac 22,Podovi 21,Jasenovac 19,Voloder i Slavonac 17,Lokomotiva 12,Sloga 11,Sunjski 8, i Dinamo 4 boda.U 15 kolu 21 travnja u 16.30 sati igraju: Dinamo-Jasenovac,Radnik-slavonac,Lokomotiva-Zrinski,Voloder-Strijelac i Podovi-Sloga,dok je Sunjski slobodan.

2. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA 13 KOLO

Vatrogasac je nakon visoke pobjede u prošlom kolu protiv Jelengrada kod kuće izgubio od Mladosti iz Košutarice,a Šartovčani su kod kuće poraženi od Libertasove filijale iz Bročica dosta visokim rezultatom.Jelengrad je lako dobio Mahovo,a Metalac Savu,a Stari Grad i Tomislav podijelili plijen.Prvak je kod kuće visoko dobio goste iz Kutine.Rezultati 13 kola: Vatrogasac-Mladost 2:3,Jelengrad-Mahovo 3:1,Šartovac-Strug 1:4,Metalac-Sava 4:2,Stari Grad-Tomislav 2:2,Sokol-Dinamo 5:2.Poredak nakon 13 kola: Sokol 34,Strug 28,Jelengrad 27,Vatrogasac 25,Mahovo 21,Metalac 18,Stari Grad 15,Šartovac i Mladost 14,Tomislav 12,Dinamo 6 i Sava 4 boda.U 14 kolu 21 travnja u 16.30 sati igraju: Mladost-Sokol,Dinamo-Stari Grad,Tomislav-Metalac,Sava-Šartovac,Strug-Jelengrad i Mahovo-Vatrogasac.

3. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA 11 KOLO
Garić i Moslavina na Oklunku podijelili bodove,Matija Gubec je glatko dobio Ekonomika,a Naftaplin Brinjane dok su u uzbudljivoj utakmici u Selištu domaćin i Sloga iz Potoka odigrali neodlučeno.
Rezultati 11 kola: Garić-Moslavina 1:1,M.Gubec-Ekonomik 4:0,Selište-Sloga 3:3, i Naftaplin-Brinjani 5:1,Dinamo je bio slobodan.Poredak nakon 11 kola: M.Gubec 22,Dinamo 21,Naftaplin 17,Moslavina DG 16,Selište i Garić 11,Ekonomik 8,Sloga 7 i Brinjani 1 bod.U 12 kolu 21 travnja igraju: Brinjani-Selište,Sloga-M.Gubec,Ekonomik-Garić i Moslavina DG-Dinamo J,a Naftaplin je slobodan.