lopta-mŽUPANIJSKA PREMIJER LIGA 19. KOLO

I u ovom kolu jedna odgođena utakmica i to Topusko- BSK zbog nepodobnosti terena za igru.


U Kutini iznenađenje- gosti iz Jazavice odnijeli bod, pa domaćinu ostaje da razmišlja kako i na koji način zasjesti na vrh ljestvice koje vodi u III- HNL. Gračani su osvojili "konačno"prvi bod ovoga Proljeća, kod kuće protiv zelenih iz Petrinje što im daje nadu u borbi za goli život i ostanak u ŽPL. Dolini su Grofovi iz predgrađa odnijeli sva tri boda i to prema rezultatu veoma lako i svoj bodovni konto podigli na 17 bodova. Repušnjaci su kod kuće unatoč nekoliko dobrih igara ostali bez bodova jer su dečki dva Marija iz Popovače bili nešto spretniji i zaslužili minimalnu pobjedu. Jesenski je prvak kod kuće lako poentirao protiv Sokolova iz Ludine odigravši trening utakmicu pred subotnji Derby u Sisku protiv Metalca. Pešćenica je na Segestinom umjetnjaku primila "samo" pola tuceta protiv Mlinkinih i Buincovih momaka koji su ovom pobjedom došli samo na bod drugoplasiranoj Moslavini. Banovac je bio slobodan.
Rezultati 19. kola: Mladost GG- Mladost P 0:0, Moslavina- Sloga Maris 1:1, Frankopan- TŠK 0:3, Mladost R- Moslavac 2:3, Libertas- Sokol 4:1 i Pešćenica- Metalac 0:6.
Poredak na ljestvici nakon 19. kola: Libertas 45, Moslavina 41, Metalac 40, Sloga Maris 34, BSK 32, Mladost P 28, Topusko 25, Frankopan 21, Moslavac 18, TŠK 17, Mladost R 15, Mladost GG 14, Pešćenica 12, Banovac i Sokol po 11 bodova.
U 20. kolu 6. i 7. travnja u 16.30 sat igraju (subota) Metalac- Libertas, Sokol- Mladost R, TŠK-Topusko i Mladost P- Banovac, a u nedjelju Moslavac- Frankopan, BSK- Moslavina i Sloga-Maris- Mladost GG. Pešćenica je slobodna.