lopta-mSubota 23. veljače, termin za odigravanje odgođenih utakmica iz 7. i 10. kola ŽPL po odluci povjerenika lige Damira Nogića, ali vremenske prilike opet to nisu dopustile.
Na Parku grofova u Topolovcu utakmica između "TŠK 1932" i Sloge Maris odgođena je zbog velikog snijega, kažu očevici oko 30 centimetara za neka bolja vremena. Utakmica Mladost R- Pešćenica odigrana je u Kutini na stadionu HŠNK Moslavine na umjetnoj travi i pod svjetlom reflektora pred oko stotinjak gledatelja. Dečki predsjednika Borisa More pognute glave napustili su teren jer su gosti iz Pešćenice dva puta poentirali za pobjedu čistu kao suza, iako su u 64. minuti ostali sa igračom manje koji je isključen zbog drugog žutog kartona uspjeli su do kraja utakmice sačuvati rezultat.
Mora se kazati i to da je utakmicu vrlo dobro sudio Jaroslav Gulan iz Siska uz solidnu asistenciju svojih pomoćnika Darka Bogovića i Danijela Vuksana, obojice iz Siska. Bila je to uvertira pred nastavak proljetnog dijela prvenstva, jer već u subotu i nedjelju, 2. i 3. ožujka prvenstvo se nastavlja odgođenim 15. kolom gdje se sastaju s početkom u 15.00 sati subota: Banovac- Frankopan, Mladost P- Mladost R, TŠK 1932- Metalac, a u nedjelju Mladost GG- Topusko, Sloga Maris- Libertas, BSK- Pešćenica i Moslavac- Sokol, dok je Moslavina slobodna.