kbk-kutina-mU Kutini je u subotu održan 14. INTERNATIONAL KICKBOXING CUP „KUTINA 2012" na kojem su vrlo uspješno nastupili i natjecatelji KBK „MOSLAVAC" iz Popovače ukupno osvojivši šest zlatnih medalja, četiri srebrne i dvije brončane što ih svrstava među najbolje klubove na ovom turniru.

Poseban uspjeh ostvarili su najmlađi uzrasti u kategoriji djece i mlađih kadeta gdje je Dorian Hubak osvojio zlatnu medalju u kategoriji do 28kg, dok je Mislav Jaić izborio srebro u kategoriji do 32kg. Kod mlađih kadeta ponajbolji rezultat ostvario je Karlo Moravski u kategoriji do 37kg osvojivši srebrnu medalju dok je Nikola Rožić u kategoriji do 46kg osvojio treće mjesto. Kod starijih kadeta najbolji su bili Hrvoje Stakor i Mateo Đudarić koji su u light kontaktu osvojili zlatne medalje dok je Stakor u semi kontaktu bio drugi. U kategoriji do 42kg Patrik Harapin osvojio je drugo mjesto dok je Hrvoje Moravski u kategoriji do 52kg osvojio brončanu medalju. Kod juniora najbolji je bio Mihael Cvetko koji je u kategoriji do 74kg osvojio zlatnu medalju pokazavši odličnu tehniku i veliku borbenost. Najbolji i najiskusniji športaš iz Popovače, senior Miroslav Grgić nastupio je u dvije kategorije semi kontakta gdje je u obje pobjedio i osvojio dvije zlatne medalje te je ujedno proglašen i za najboljeg seniora na ovom natjecanju. kbk-kutina-1

kbk-kutina-2

kbk-kutina-5

„Ovaj turnir pokazao je da imamo kvalitetne mlade uzraste jer su svi odradili dobro i nadam se da ćemo i na njih uz već iskusne starije kadete, juniore i seniore moći računati na važnijim natjecanjima"- komentira trener Dražen Šalković.

kbk-kutina-6

kbk-kutina-7