lopta-mŽUPANIJSKA PREMIJER LIGA 12.KOLO

 

Na metalčevom drvenjaku Derby kola, a gost petrinjski zeleni, bio je to sudar ponajboljih obrana u ŽPL, ali se napadači nisu iskazali, utakmica je završila najnepopularnijim rezultatom u nogometu bez zgoditaka čime su bila zadovoljna oba sastava osim gledatelja koji u 90 minuta igre nisu vidjeli niti jedan zgoditak.

Šipićevi Sokolovi su na svojoj Tratinčici popili pola tuceta od razigrane lake konjice Petra Idžakovića koja je tom pobjedom izborila četvrtu poziciju na ljestvici. U predgrađu glavnog grada Županije, gle čuda, samo remi crveno- crnih protiv dobrih gostiju iz Top termi koji su došli minimalno izgubiti, a kući nose bod kao kuća. U Novskoj je slavonski Taraban došao do punog izražaja pred slabim gostima iz Gračenice koji na strani ove jeseni još nisu odigrali pravu utakmicu, pa je i ovaj puta u njihovoj mreži odsjelo osam domaćih projektila. Banovac je pak došao na svoje, kad ne može kod kuće može u gostima i to u Pešćenici, prisilivši domaćina da četiri puta vade loptu iz vlastite mreže i ostavlja fenjer Sokolu. Moslavci su na svom bunjištu opet odigrali slabo, ovaj put u smiraj utakmice bodove su uzeli dečki predsjednika Ivića, a pod dirigentskom palicom bivšeg trenera Moslavca D.Pernara. U Repušnici oranje iz Kutine nezainteresiranom igrom predali prvo mjesto na tablici Libertasu odigravši neodlučeno. Nakon vodstva u 50. minuti pogotkom rezerviste Matije Šulca sve je stalo, da bi borbeni domaćin želeći izgubiti sa što manjom razlikom iz jednog prekida u 81. minuti zgoditkom, a koga drugog već Hrvoja Gele poravanao rezultat za konačnicu i još jedno slavlje protiv Moslavine.
Rezultati 12. kola: Moslavac- BSK 0:1, Sokol- Sloga Maris 2:6, Metalac- Mladost P 0:0, Pešćenica- Banovac 1:4, Libertas- Mladost GG 8:0, Mladost R- Moslavina 1:1, i Frankopan- Topusko 2:2. Dolin TŠK je odmarao u ovom kolu.
Poredak nakon 12.kola: Libertas i Moslavina 30, Metalac 22, Sloga Maris 21, BSK 20, Mladost P 19, Topusko 15, Frankopan 14, Mladost GG 10, TŠK-1932 9, Pešćenica, Mladost R i Moslavac po 8, Banovac i Sokol po 7 bodova.
Parovi 13. kola koje se igra 22. i 23. studenoga 2012 godine s početkom u 13.30 sati (subota) Moslavina- Frankopan, Banovac- Libertas, Mladost P- Pešćenica, i TŠK- Sokol, a u (nedjelju) igraju Mladost GG- Mladost R, Sloga Maris- Metalac i BSK-Sokol.