lopta-mŽUPANIJSKA PREMIJER LIGA 10. KOLO

 

Opet su Slavonske lole u Novskoj ispalili petardu protiv Topuskog, čemu su velik doprinos dali ponajbolji strijelac Šimunović i uvijek za igru raspoloženi Galešić, da bi ih trener potom izvukao iz igre da se odmore za sljedeći susret u Kutini protiv Moslavine u subotu 10. studenog.

Moslavci su u Popovači uzeli samo bod protiv solidnih Petrinjaca, a moglo je i bolje kako kažu ljubitelji nogometa iz Popovače. Utakmica TŠK 1932- Sloga Maris nije igrana zbog tragičnog događaja koji se dogodio u kotlovnici kluba gdje je poginuo domaći kotlovničar. Sokolovi su jučer (subota) konačno uzeli tri boda i to bivšem četvrtoligašu iz Gline, doduše minimalno ali zasluženo i fenjer prepustili Banovcu. Sisački je Metalac na svom drvenjaku podario Gračanima pola tuceta, pa su navalni igrači došli na svoje jer su u dosadašnjih devet kola zabili "samo" trinaest zgoditaka. U Pešćenici nova glatka pobjeda momaka profesora Mezaka iz Kutine, za uvertiru pred Derby koji ih očekuje protiv Libertasa u sljedećem kolu. Marek Borisovi dečki su minimalno dobili protiv uvijek dobrog Frankopana, a u slijedećem kolu čeka ih "kupanje" u Top termama. BSK je bio slobodan.
Rezultati 10. kola: Moslavac- Mladost P 0:0, Sokol- Banovac 1:0, Metalac- Mladost GG 6:0, Pešćenica- Moslavina 0:3, Libertas- Topusko 5:0, Mladost R- Frankopan 1:0, TŠK- Sloga Maris odgođeno.
Poredak nakon 10. kola: Libertas 27, Moslavina 26, Metalac 18, Mladost P i Sloga Maris 15, BSK 14, Frankopan 13, Topusko 11, TŠK 9, Pešćenica i Moslavac 8, Mladost R, Sokol i Mladost GG 7, i Banovac 4 boda.
Raspored utakmica 11. kola koje se igra u subotu i nedjelju 10. i 11. studenog u 14.00 sati: Topusko- Mladost R, Moslavina- Libertas, Banovac- Metalac i Mladost P-Sokol (subota), a Mladost GG- Pešćenica, Sloga-Maris- Moslavac i BSK- TŠK 1932 u nedjelju, slobodan je Frankopan.

 

1. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA 10. KOLO

Novom pobjedom u Kutini Solomunovi su dečki potvrdili jesenski naslov, povečavši bodovnu razliku ispred Zrinskog i Strijelca. Micini su ljubimci visoko dobili u Hrastovici, a Strijelac je kod kuće sa svojim susjedom iz Lipovljana podijelio plijen. U Dvoru su domaći natrpali pet komada Sunjskom kojem nikako da krene. Voloderski su kanarinci mučili muku protiv susjeda iz Osekova i na jedvite jade ih dobili, postigavši samo jedan zgoditak. Zrinski je u ovom kolu bio slobodan.
Rezultati 10. kola: Strijelac-Slavonac 1:1, Sloga- Jasenovac 1:4, Podovi- Sunjski 5:1, Voloder- Dinamo 1:0, i Lokomotiva-Radnik 1:2.
Poredak na ljestvici nakon 10. kola : Radnik 26, Zrinski 19, Strijelac 18, Podovi i Jasenovac 15, Voloder 13, Sloga 10, Lokomotiva 9, Slavonac 8, Sunjski 4 i Dinamo O bez bodova i jedini je klub koji ove jeseni nije osvojio bod.
U posljednjem 11. kolu 10. i 11. studenoga igraju s početkom u 14.00 sati: Jasenovac- Podovi(subota), Dinamo- Lokomotiva, Sunjski- Voloder, Slavonac- Sloga i Zrinski- Strijelac (nedjelja), a Radnik je slobodan.

2. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA 10. KOLO

Veliki Derby odigran je u Rajiću gdje su razigrani Sokolovi ispalili pet komada u mrežu Libertasove filijale iz Bročica i kolo prije kraja osigurali jesenski naslov. Tomislav je minimalno dobio Košutarćane, a kutinski je Dinamo naprašio Savu (konačno) i predao joj fenjer. Stari grad je kod kuće teškom mukom došao do pobjede protiv solidnih gostiju iz Mahova. Vatrogasci su dobrano pogasili Metalac u Međuriću, a Šartovac je uzeo sve Jelengradu na svom Risovcu, pa će Jelengrad u zadnjem kolu pokušati dobiti Mladost za drugo mjesto.
Rezultati 10. kola: Mladost- Tomislav 0:1, Dinamo- Sava 4:1, Sokol- Strug 5:1, Stari Grad-Mahovo 2:1, Metalac- Vatrogasac 0:5, Šartovac- Jelengrad 2:0.
Poredak nakon 10. kola : Sokol 25, Strug 22, Jelengrad 21, Vatrogasac 19, Mahovo 18, Stari Grad i Šartovac 14, Mladost 11, Metalac 9, Tomislav 8, Dinamo 6 i Sava 4 boda.
U posljednjem 11. kolu, 11.studenoga u 14.00 sati igraju : Jelengrad- Mladost, Vatrogasac- Šartovac, Mahovo- Metalac, Strug- Stari Grad, Sava- Sokol i Tomislav- Dinamo Kt.

3. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA KUTINA 9. KOLO

Dinamo iz Jamarica je jesenski prvak što je i dokazao pobijedivši u Derby susretu Matiju Gupca, koji je gotovo cijele jeseni bio na čelu ljestvice. Moslavčani ali oni iz D.Gračenice dobili su kod kuće čvrste Selištane i osigurali treće mjesto na ljestvici. Ekonomik i Naftaplin podijelili bodove, a Čarlijevi su momci nadjačali posljednje Brinjane i zabili im osam komada za kraj jeseni. Garić je u posljednjem kolu bio slobodan.
Rezultati 9. kola: Dinamo J- M.Gubec 1:0, Moslavina DG- Selište 2:0, Ekonomik- Naftaplin 1:1 i Sloga- Brinjani 8:0.
Poredak nakon posljednjeg kola: Dinamo 21, M.Gubec 18, Moslavina DG 15, Naftaplin 14, Selište i Garić 10, Ekonomik 8, Sloga 6 i Brinjani 1 bod. Iskrene čestitke na jesenskom naslovu momčadi Dinama iz Jamarica.