lopta-mŽUPANIJSKA PREMIJER LIGA 9.KOLO

 

Libertas ponovno na čelu prevenstvene ljestvice novom visokom pobjedom u Galdovu protiv crveno crnih Roberta Grubeca.

U Top Termama ništa nova, Kapcvi momci osvojili samo bod u sudaru s Brlekovićevom Pešćenicom koja nikako da pobjegne iz donjeg doma prvenstvene ljestvice. U Kutini nula, svakome po bod, jer najbolja navala lige nije postigla zgoditak najboljoj obrani koju su osmislili dva Buinca, Zoran i Mile, nakon čega ostaje žal profesra Mezaka jer nije mogao probiti bunker Sisčana. Promjene u stručnom štabu Bakšićevih momaka iz Gline donijela im je prvu tricu, protiv momčadi dva Marija iz Popovače, za poznavatelje nogometa na našim prostorima sve je jasno i razvidno jer novi trener Banovca je nitko drugi do "veliki" Tin Lovreković koji je desetak i više godina svojim zgodicima palio mreže suparnicima. U Novskoj sudar momčadi dva čelna čovjeka Županijskog saveza, zamjenika predsjednika Idžakovića i predsjednika Ivića. Slast pobjede osjetio je samo onaj glavni i bodovi odoše u Budaševo. U Petrinji su grofovi izvukli deblji kraj, primili su tri, a nisu postigli niti jedan zgoditak. Bodovi ostaju na kontu zelenih. Na stadionu Moslavca u Popovači "bona fortuna" (dobra sreća) za gračanske plave kažnjenike, ovaj puta stradao je Sokol, doduše "slučajno" kažu očevici, a bodovi odoše na konto Gračana.
Rezultati 9. kola: Mladst GG- Sokol 1:0, Sloga Maris- BSK 1:2, Mladost P- TŠK 3:0, Topusko- Pešćenica 1:1, Frankopan- Libertas 1:4, Moslavina- Metalac 0:0, Banovac- Moslavac 3:0, Mladost R u ovom kolu bila je slobodna.
Poredak na ljestvici: Libertas 24, Moslavina 23, Metalac i Sloga Maris 15, Mladost P i BSK 14, Frankopan 13, Topusko 11, TŠK 9, Pešćenica 8, Mladost i Moslavac 7, Banovac, Mladost R i Sokol po 4 boda.
Parovi 10. kola koje se igra 3. i 4. studenoga s početkom u 14.00 (subota) TŠK- Sloga Maris, Skol- Banovac, Metalac- Mladost GG, Libertas- Topusko (nedjelja), Moslavac- Mladost P, Pešćenica- Moslavina, Mladost R- Frankopan, dok je BSK u ovom kolu slobodan.

 

1. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA 9. KOLO

Radnik i Zrinski novim pobjedama protiv Volodera i Slavonca drže broj 1 i broj 2 na prvenstvenoj ljestvici. Dinamo i nakon 9. kola ostaje bez bodova, ovaj put bodove su odnijeli Dvorani, minimalno ali zasluženo kažu očevici. Sunjski i Sloga podijelili plijen, čime su samo gosti zadovoljni. Banovljani su još u subotu odigrali svoju utakmicu u Jasenovcu i uzeli bod kao kuća dečkima načelnice Mice. Zrinski novom pobjedom u Lipovljanima pet kola ne zna za poraz, čime je zadržao priključak za vodećim Radnikom. Lokomotiva je bila slobodna.
Rezultati 9. kola: Radnik- Voloder 3:1, Dinamo- Podovi 1:2, Sunjski- Sloga 1:1,
Jasenovac- Strijelac 1:1, Slavonac- Zrinski 2:6.
Poredak na ljestvici nakon 9. kola: Radnik 23, Zrinski 19, Strijelac 17, Podovi i Jasenvac 12, Sloga i Voloder po 10, Lokmotiva 9, Slavonac 7, Sunjski 4 i Dinamo bez bodova.
U 10. kolu 4. studenoga u 14.00 sati igraju: Strijelac- Slavonac, Sloga- Jasenovac, Podovi- Sunjski, Voloder- Dinamo i Lokomtiva- Radnik, a Zrinski je slobodan.

2. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA 9. KOLO

Šartovac već tri kola ne zna za poraz, ovaj je put poražena Mladost iz Košutarice, na vrhu tablice velika gužva novim pobjedama Struga, Sokola i Jelenegrada protiv Dinama, Mahova i Metalca, ali mali rasplet će se najvjerojatnije dogoditi u desetom kolu, gdje se sastaju Sokol i Strug, dok Jelengrad gostuje u Šartovcu. Na Husainu petarda u mreži Starog Grada, a Sava je kod kuće poražena od dosad fenjeraša Tomislava, kojeg je zamjenio kutinski Dinamo. Rezultati 9. kola: Šartovac- Mladost 2:1, Jelengrad- Metalac 2:0, Vatrogasac- Stari Grad 5:1, Mahovo- Sokol 0:4, Strug- Dinamo 8:1, Sava- Tomislav 2:3.
Poredak nakon 9. kola : Strug i Sokol 22, Jelengrad 21, Mahovo 18, Vatrogasac 16, Stari Grad, Mladost i Šartovac po 11, Metalac 9, Tomislav 5, Sava 4 i Dinamo 3 boda.
U desetom kolu 4.11.2012. igraju Mladost- Tomislav, Dinamo- Sava, Sokol- Strug, Stari Grad- Mahovo, Metalac- Vatrogasac i Šartovac- Jelengrad.

3. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA KUTINA 8. KOLO

Matija Gubec je sretno spretno dobio Garića koji nije iskoristio svoje prigode doduše minimalno ali zasluženo. Drugi ozbiljni kandidat za naslov Dinamo J, u gostima je lakše nego što se to očekivalo dobio solidne Selištane i ostaje u utrci za jesenski tron. Naftaplin je u Derby susretu trećeligaša s područja Općine Popovača protiv Moslavine DG odigrao sjajno, pospremivši u mrežu Moslavine pola tuceta. Ekonomik je u Brinjanima uzeo sve, dok je Sloga bila slobodna.
Rezultati 8. kola: Brinjani- Ekonomik 1:4, Naftaplin- Moslavina 6:2, Selište- Dinamo 0:2, M. Gubec- Garić 1:0, a Sloga je bila slobodna.
Poredak nakon 8. kola: M.Gubec i Dinamo po 18, Naftaplin 13, Moslavina 12, Selište i Garić po 10, Ekonomik 7, Sloga 3 i Brinjani 1 bod.
U 9. posljednjem kolu 4.11.2012. u 14.00 sati igraju Dinamo- M.Gubec, Moslavina – Selište, Ekonomik- Naftaplin i Sloga- Brinjani, dok je Garić slobodan.