tenis-mČlanovi Teniskog kluba 'Moslavina' iz Popovače u dva su uzastopna natjecanja izborili pobjedu nad Teniskim klubom 'Križ' iz Križa.

Nakon zanimljivih i izjednačenih igara u prvom natjecateljskom susretu u Popovači pobjeda je pripala domaćim tenisačima sa uvjerljivih 5:1. Popovački su tenisači slavili u četiri pojedinačna susreta te u igri parova.

Na uzvratnom susretu održanom u Križu s rezultatom 4:1 tenisači iz kluba 'Moslavina' ponovno su nadjačali one iz Križa dobivši tri pojedinačne i jednu igru parova. Za popovački Teniski klub nastupali su Ivan Šarčević, Tomo Žilić, Denis Pedić, Tomislav Demeter i Dejan Živoder.

tenis-1
Predsjednik Teniskog kluba 'Moslavina' Željko Pušić podsjeća da je završena i klupska liga parova u kojoj je sudjelovalo devet parova iz Popovače, Volodera, Osekova, Gračenice i Ludine. Pobjednik lige je par Ivan Šarčević- Ivan Fofić. Drugoplasirani par je Srećko Vujnović- Branko Slović dok su treće mjesto izborili Denis i Marko Pedić.
Govoreći o aktivnostima TS 'Moslavina' Popovača, podsjetimo da je klub ove godine organizirao i besplatnu ljetnu školu tenisa za mlade. Kroz ovaj program u trajanju od 12 sati po učesniku, osnove tenisa uspješno je svladalo 34 polaznika u dobi između 6 i 18 godina.