lopta-mŽUPANIJSKA PREMIJER LIGA 8. KOLO

Kutinske oranje (narančasti) profesora Mezaka i u Ludini potvrdili svoju kandidaturu za visok plasman, bolje reći za prvo mjesto novom pobjedom.

Grofovi su na svom parku teže nego što se to i očekivalo dobili bivšeg četvrtoligaša iz Gline, ali najvažnije je da su Dolini sinovi uknjižili tri boda. Metalci su na svom drvenjaku lako dobili dečke iz Top termi kojima ostaje da traže bodove u sljedećem 9. kolu kod kuće protiv Brlekovičeve Pešćenice. Slavonski bećari iz Novske ostali su dužni svojim navijačima koje su naučili da u svakoj utakmici zabiju petardu, ali im to ovaj put nije pošlo za nogom protiv čvrstih momaka predsjednika Borisa More, poentirajući samo dva puta za sedmu pobjedu. Petrinjski zeleni nakon vodstva od dva gola razlike na kraju su morali biti zadovoljni bodom jer su pred kraj utakmice razigrani Budaševljani poravnali rezultat što je prema viđenom i najpravednije. U Pešćenici neodlučeno, bodove su podijelili s crvenocrnima iz predgrađa koji u Galdovo odoše neporaženi. U Popovači veliki derby ponajboljih klubova Općine, gdje je mlađi brat iz Gračenice polučio prvu pobjedu ove jeseni golovima Marka Miše i mladog Ante Lovrića.
Rezultati 8.kola:BSK- Mladost P 2:2, TŠK- Banovac 2:1, Moslavac- Mladost GG 0:2, Sokol- Moslavina 1:4, Metalac- Topusko 4:1, Pešćenica- Frankopan 1:1, Libertas- Mladost R 2:0, Perini su nogometaši u ovom kolu odmarali.
Poredak na tablici nakon 8. kola: Moslavina 22, Libertas 21, Sloga Maris 15, Metalac 14, Frankopan 13, BSK i Mladost P.11, Topusko 10, TŠK 9, Moslavac i Pešćenica 7, Mladost R 5, Sokol i Mladost GG 4 i Banovac 1 bod.
U 9. kolu 27. i 28. listopada s početkom u 15.00 sati(subota)igraju: Frankopan- Libertas, Topusko-Pešćenica, Moslavina-Metalac, Banovac-Moslavac i Mladost P-TŠK, a u nedjelju u 14.00 sati igraju Mladost GG- Sokol i Sloga- Maris-BSK. Mladost R je slobodna.

1. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA 8. KOLO

Strijelci I-ŽNL u ovom su kolu došli na svoje postigavši 26 zgoditaka u pet utakmica što je prosjek od 5,20 po utakmici. Zrinski je u Odri sedam puta slavio za novu pobjedu protiv Micinih zvjezdica, a Strijelac i Sloga su svojim protivnicima Sunjskom i Dinamu zabili po pola tuceta. Radnik je u Dvoru popravio dojam iz prošlog kola dobivši čvrstog domaćina. Voloderski su žuti tri puta poentirali protiv Lokomotive koja iz kola u kolo gubi paru i priključak za sredinom tablice. Slavonci su u ovom kolu odmarali.
Rezultati 8. kola: Zrinski- Jasenovac 7:0, Strijelac- Sunjski 6:0, Sloga- Dinamo 6:1, Podovi- Radnik 0:2, Voloder- Lokomotiva 3:1.
Poredak na tablici nakon 8. kola: Radnik 20, Zrinski i Strijelac 16, Jasenovac 11, Voloder 10, Podovi, Lokomotiva i Sloga po 9, Slavonac 7, Sunjski 3 i Dinamo bez bodova.
U 9.kolu 28. listopada u 14.00 sati igraju: Radnik- Voloder, Dinamo- Podovi, Sunjski- Sloga, Jasenovac- Strijelac i Slavonac- Zrinski, dok je Lokomotiva slobodna.

2. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA 8. KOLO

Novom pobjedom Strug se pridružio Sokolu na vrhu prvenstvene ljestvice ovaj puta stradao je Tomislav i to kod kuće na svom terenu. Uvijek solidni Sokol nakon visokog poraza u Jelenskoj i kod kuće odigrao slabo, samo neriješeno protiv Kurečićevih vatrogasaca iz Husaina. Jelengrad je novom pobjedom u Kraljevoj došao na bod do prvoplasiranih Sokola i Struga, Šartovac je pak u gostima kod Metalca uzeo sve pa domaćinu ostaje žal za bodovima i dobrim plasmanom. U Kutini iznenađenje domaći Dinamo odigrao protiv Mahova dobro i gostima uzeo bod. Košutaričani su visoko dobili goste iz Puske zabivši im pet komada.
Rezultati 8. kola: Mladost- Sava 5:3, Tomislav- Strug 0:3, Dinamo- Mahovo 1:1, Sokol- Vatrogasac 1:1, Stari Grad- Jelengrad 0:3, Metalac- Šaretova 0:2.
Poredak nakon 8. kola: Sokol i Strug 19, Mahovo i Jelengrad 18, Vatrogasac 13, Stari Grad i Mladost 11, Metalac 9, Šartovac 8, Sava 4, Dinamo 3 i Tomislav 2 boda.
U 9. kolu 28. listopada u 14.30 igraju: Šartovac- Mladost, Jelengrad- Metalac, Vatrogasac- Stari Grad, Mahovo- Sokol, Strug- Dinamo i Sava- Tomislav.

3. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA KUTINA 7. KOLO

Derby u Jamaricama završio pobjedom domaćina, a naftašima iz Strušca ostaje da čekaju bolje dane sljedeće nedjelje protiv Moslavine, ali one iz D.Gračenice. Garić je kod kuće svladao minimalno dobre goste iz Selišta, a Moslavina je gostima iz Brinjana natrpala "samo" osam komada popravivši skor datih i primljenih zgoditaka, dok je općinski derby u Vlahiničkoj završio podjelom bodova sa susjedima iz Potoka. M.Gubec je bio slobodan.
Rezultati 7. kola: Garić- Selište 3:2, Dinamo- Naftaplin 2:0, Moslavina- Brinjani 8:0, Ekonomik- Sloga 1:1, M.Gubec je bio slobodoan.
Poredak nakon 7. kola: Matija Gubec i Dinamo 15, Moslavina 12, Selište, Naftaplin i Garić 10, Ekonomik 4, Sloga 3 i Brinjani 1 bod.
U 8. kolu 28.listopada u 14.30 sati igraju: Brinjani- Ekonomik, Naftaplin- Moslavina, Selište- Dinamo, Matija Gubec- Garić dok je Sloga slobodna.