lopta-mŽUPANIJSKA PREMIJER LIGA 7. KOLO

 

Mlinkini i Zlatanovi momci u predgrađu odigrali nulu pa će Grubecovi crveno crni tražiti bolje dane u 8. kolu sa Pešćenicom u gostima, ali kuriozitet je bilo maestralno suđenje velikog Vlade Svilokosa.

Sokolovi su u Topuskom pokisli samo jednom i to u 71. minuti, što je bilo dovoljno da domaćin uknjiži tricu na svoj konto iako su gosti imali svoje prigode i nedosuđen kazneni udarac. U Kutini prava golijada, a stradali su dečki iz Popovače, nisu im pomogli savjeti čak dva Marija, pa su "samo" osam puta posezali za loptom u vlastitu mrežu, a još su i dobro prošli, jer su domaći iz izgre izvukli svog ponajboljeg igrača Tihomira Novaka. Banovci su na rubu ponora ponovno odigrali slabo, jer su im sve bolji Budaševljani zabili pet komada za bijeg iz donjeg doma prvenstvene ljestvice. U Petrinji čudo gosti iz Jazavice- Roždanika lako dobili, a igračima Mladosti ostaje da razmišljaju kako dalje, jer ih u osmom kolu čeka put u Budaševo gdje se baš ne uzimaju bodovi. Gračanski su modri još jednom uprskali i to na svom parku,ne stvoriviši niti jednu pravu prigodu tijekom cijele utakmice, pa je Grofovima ostalo da uzmu bodove zgodicima u 68 i 90+1 onaj prvi iz "čudnog" kaznenog udarca kojeg je dosudio slabi arbitar Grmuša.
Utakmica Mladosti R i Pešćenice je odgođena, jer se ženio ponajbolji domaći igrač Domagoj Gelo. Novljanske zvijezde do sada neporažene su se odmarale u ovom kolu.
Rezultati 7.kola:Frankopan-Metalac 0:0,Topusko-Sokol 1:0,Moslavina-Moslavac 8:1,Mladost GG-TŠK 0:2,Banovac-BSK 1:5,Mladost P-Sloga Maris 0:2.
Poredak na tablici nakon nepotpunog sedmog kola:Moslavina 19,Libertas 18,Sloga Maris 15,Frankopan 12,Metalac 11,BSK,Mladost i Topusko 10,Moslavac 7,Pešćenica i TŠK 6,Mladost R 5,Sokol 4,Banovac i Mladost GG 1 bod.
U 8 kolu 20.i 21. listopada u 15.00 sati igraju:(subota)TŠK-Banovac,Sokol-Moslavina,Metalac-Topusko i Libertas-Mladost R,a u (nedjelju) BSK-Mladost P,Moslavac-Mladost GG,i Pešćenica-Frankopan,slobodna je Sloga-Maris.

 

1. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA 7.KOLO

Dva su se iznenađenja dogodila u ovom kolu, Podovi su u Kutini lako dobili Lokomotivu, a Sloga je u Majuru na vrućem terenu lideru lige Radniku uzela bod, čudno ali istinito. Strijelac je teže nego što se to očekivalo minimalno dobio Dinamo u Osekovu,a Zrinski je u Gostima kod Sunjskog uzeo sve, kao i Jasenovac protiv Slavonaca iz Lipovljana, a kanarinci iz Volodera u ovom su kolu odmarali.
Rezultati 7.kola:Lokomotiva-Podovi 0:2,Radnik-Sloga 2:2,Dinamo-Strijelac 1:2,Sunjski-Zrinski 2:4,i Jasenovac-Slavonac 3:1.
Poredak na ljestvici nakon 7.kola:Radnik 17,Zrinski i Strijelac 13,Jasenovac 11,Podovi i Lokomotiva 9,Slavonac i Voloder 7,Sloga 6,Sunjski 3 i Dinamo bez bodova.
Parovi 8.kola koje se igra 21.listopada s početkom u 15.00 sati:Radnik-Voloder,Dinamo-POdovi,Sunjski-Sloga,Jasenovac-Strijelac i Slavonac-Zrinski,Lokomotiva je slobodna.

2. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA 7.KOLO

Koštarčani iz Međurića nosi kući tri boda kao kuća, nakon obostrane golijade gdje je postignuto 9 golova od čega pet u mreži domaćina. Evo konačno i prve pobjede Šartovčana kod kuće protiv solidnih gostiju iz Kraljeve Velike. Jelengrad ti čudni momci iz pradomovine slonova izvrsno su odigrali protiv lidera iz Rajića prisilivši ih da četiri puta posižu za loptom u vlastitoj mreži, priključivši se u borbi za vrh jeseni. Vatrogasac je lako dobio Krčane na svom terenu, kao i Mahovo Tomislava koji ostaje na samo dva boda ove jeseni. Strug ta Libertasova filijala dobio je sslabu Savu zabivši im pola tuceta za treće mjesto na tablici.
Rezultati 7.kola: Metalac-Mladost 4:5,Šartovac-Stari Grad 4:2,Jelengrad-Sokol 4:0,Vatrogasac-Dinamo 3:1,Mahovo-Tomislav 4:0,Strug-Sava 6-2.
Poredak nakon 7.kola: Sokol 18,Mahovo 17,Strug 16,Jelengrad 15,Vatrogasac 12,Stari Grad 11,Metalac 9,Mladost 8,Šartovac 5,Sava 4 i Tomislav i Dinamo Kt 2 boda.
U 8.kolu, 21. listopada u 15.30 sati igraju: Mladost-Sava,Tomislav-Strug,Dinamo-Mahovo,Sokol-Vatrogasac,Stari Grad-Jelengrad,i Metalac-Šartovac,

3. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA KUTINA 6.KOLO

Matija Gubec poražen u Selištu od solidnih domaćina, a Moslavina iz D.Gračenice ide kući pjevajući iz Potoka uzevši sve domaćinu. U Kuvajtu ništa novoga unatoč suspenziji predsjednika, naftaši su odigrali dobro protiv Garića podarivši im pet komada. Dinamo je lako dobio Brinjane u gostima i uhvatio priključak za vodečim Gubcem na tri boda,Ekonomik je bio slobodan.
Rezultati 6. kola:Sloga-Moslavina 2:3,Brinjani-Dinamo J 1:6,Naftaplin-Garić 5:2 i Selište-Matija Gubec 2:1.
Poredak nakon 6. kola:M:Gubec 15,Dinamo J 12,Naftaplin i Selište po 10,Moslavina DG 9,Garić 7,Ekonomik 3,Sloga 2 i Brinjani 1 bod.
U 7. kolu 21. listopada u 15.30 sati igraju:Garić-Selište,Dinamo-Naftaplin,Moslavina DG-Brinjani i Ekonomik-Sloga P, dok je M.Gubec slobodan.