lopta-mŽUPANIJSKA PREMIJER LIGA 6. KOLO

 

U Novskoj su Pera i njegovi na jedvite jade slavili protiv Banovca kojem nikako da krene.

 

Dugogodišnji prijatelji BSK i Mladost GG podijelili megdan u Budaševu, kraći kraj izvukli su Gračani koji nose pola tuceta u svojoj mreži jer na vratima nije bilo Danijela koji je najvjerojatnije zalutao negdje u šumi berući vrganje i ostale gljive, naravno jestive. Moslavac je teže nego što se to i očekivalo dobio goste iz Top termi, doduše zabili su im pet ali su i primili tri zgoditka. Sokolovi su sa crveno crnima iz Galdova podijelili plijen čijom podjelom nitko nije zadovoljan a ponajmanje domaćin. Metalci su na gradskom drvenjaku minimalno dobili pobjednike Županijskog kupa iz Repušnice. Prvoplasirani Libertas je opet ispalio petardu i to na prekrasnom travnjaku u Pešćenici na opću žalost Brlekovića i škvadre. Utakmica TŠK- Moslavina igra se sutra u Topolovcu, a Petrinjci su odmarali u ovom kolu.
Rezultati 6. kola: Sloga-Maris- Banovac 2:1, BSK- Mladost GG 6:0, Moslavac-Topusko 5:3, Sokol- Frankopan 1:1, Metalac- Mladost R 2:1, Pešćenica- Libertas 0:5.
Poredak na ljestvici nakon 6. kola: Libertas 18, Moslavina 13 utak.manje, Sloga Maris 12, Frankopan 11, Mladost P i Metalac po 10, BSK, Moslavac i Topusko 7, Pešćenica 6, Mladost R 5, Sokol 4, TŠK 3 ut.manje, Banovac i Mladost GG 1 bod.
U 7. kolu 13. i 14. listopada u 15.30 sati igraju (subota) Frankopan- Metalac, Topusko- Sokol, Moslavina- Moslavac, Banovac- BSK i Mladost P- Sloga-Maris, (nedjelja) Mladost R- Pešćenica i Mladost GG- TŠK.

1. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA 6. KOLO

Derby 6. kola u Banovoj između Strijelca i Radnika završio podjelom bodova bez zgoditaka. Zahuktali Slavonac ponovno zabio peticu i to gostima iz Grede Sunjske, što govori da su u odličnoj formi, a što je uspjelo i Zrinskom u Odri protiv Dinama iz Osekova. U Hrastovici Kutinski lokotači odigrali neriješeno gdje je na svakoj strani postignut po jedan pogodak. Dvorani su lako dobili Voloderske kanarince koji samo kod kuće igraju dobro dok je to na gostovanju veoma upitno. Micini su ljubimci odmarali u ovom kolu.
Rezultati 6. kola: Slavonac- Sunjski 5:1, Zrinski- Dinamo 5:0, Strijelac- Radnik 0:0, Sloga- Lokomotiva 1:1 i Podovi- Voloder 3:0.
Poredak nakon 6. kola: Radnik 16, Zrinski i Strijelac 10, Lokomotiva 9, Jasenovac 8, Slavonac i Voloder 7, Podovi 6, Sloga 5, Sunjski 3 i Dinamo bez bodova.
U 7. kolu 14. listopada u 15.30 sati igraju: Lokomotiva- Podovi, Radnik- Sloga, Dinamo- Strijelac, Sunjski- Zrinski i Jasenovac- Slavonac, dok su Voloderci slobodni.

2. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA 6. KOLO

Karakteristike 5. kola Mahovo posustaje a Strug na drugom mjestu, ta Libertasova filijala igra sve bolje i najavljuje kandidaturu za sam vrh, Sokolovi čuvajte se. Mahovo je u Puski odigralo za samo bod, dok je Strug u susjedstvu kod Koštarčana uzeo sve. Vatrogasac je pogasioTomislava doduše minimalno ali kažu zasluženo i bodovi odoše na Husain. Jelenčani iz pradomovine slonova u Kutini Dinamu zabili šest komada, tek toliko da se zna tko je kvalitetniji novajlija u II-ŽNL. Sokolovi su se kod kuće dugo mučili sa Šartovčanima no bodovi ipak ostaju u Rajiću, dok je Stari grad dobro odigrao protiv Metalca za nove bodove.
Rezultati 6. kola: Mladost- Strug 0:2, Sava- Mahovo 2:2, Tomislav- Vatrogasac 1:2, Dinamo- Jelengrad 2:6, Sokol- Šartovac 3:2 i Stari Grad- Metalac 4:1.
Poredak na tablici nakon 6. kola: Sokol 18, Mahovo 14, Strug 13, Jelengrad 12, Stari Grad 11, Vatrogasac i Metalac po 9, Mladost 5, Sava 4 i Tomislav, Dinamo i Šartovac po 2 boda.
U 7. kolu 14. listopada u 16.00 sati igraju: Metalac- Mladost, Šartovac- Stari Grad, Jelengrad- Sokol, Vatrogasac- Dinamo, Mahovo- Tomislav i Strug- Sava.

3. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA KUTINA 5. KOLO

Na Peradarstvu prekid u 83. minuti kod rezultata 2:0 za M. Gubca jer je gostujući predsjednik kluba iz malog Kuvajta povukao momčad s terena za igru najvjerojatnije neznajući za posljedice koje će zadesiti njega i njegov klub, pa ljudi "učite" PONN-a i pravila nogometne igre. Garić je Brinjanima kod kuće natrpao pola tuceta, dok je Dinamo u Jamaricama minimalno dobio Potočane. Donjogračani su lakše nego se to i očekivalo dobili Ekonomik, a Selištani su bili slobodni u ovom kolu.
Rezultati 5. kola: M.Gubec- Naftaplin 2:0 prekid u 83 min, Garić- Brinjani 6:2, Dinamo J- Sloga 1:0, Moslavina- Ekonomik 4:1.
Poredak nakon 5. kola: M.Gubec 15, Dinamo J 9, Selište, Naftaplin i Garić 7, Moslavina DG 6, Ekonomik 3, Sloga 2 i Brinjani 1 bod.
U 6. kolu 14. listopada u 15.30 sati igraju: Sloga- Moslavina, Brinjani- Dinamo J, Naftaplin- Garić i Selište- M.Gubec, a Ekonomik je slobodan.