lopta-mŽUPANIJSKA PREMIJER LIGA 3. KOLO

 

Iznenađenje kola napravio je Sokol u Pešćenici osvojivši sva tri boda, eto i njima je krenulo na zadovoljstvo trenera Jakopovića i predsjednika Šipića a posebno njihovih vjernih navijača.

U Derby susretu kola dva bivša četvrtoligaša u Kutini podijelili plijen. Poveli su gosti iz Petrinje, da bi Moslavci trenera Mezaka pred sam kraj susreta izjednačili. Rezultat je to koji može brinuti obje momčadi, a posebno domaćina koji nisu shvatili da se nogomet igra zbog zgoditaka. U Novskoj opet petarda razigranih domaćina trenera Zdrave Barešića i asistenta Marija Milašinovića, a stradali su dečki dva Marija, Gospočića i Moštaka iako su vodili s dva gola razlike što su domaćini vješto anulirali, za maksimalan broj bodova i vrh prvenstvene ljestvice.
U predgrađu Županijske metropole odigran je susjedski Derby koji su crveno crni dobili doduše minimalno, ali kažu očevici zasluženo, pa stručnom štabu gostiju iz Budaševa ostaje razmišljanje kako dalje.
Pera i društvo iz Jazavice- Roždanika nakon bogate žetve bodova u prva dva kola u Top termama ostali praznih ruku pred najezdom Kapcovih dobrih plivača koji su svoje goste dva puta pošteno zagnjurili uzevši im sve. U Repušnici desetkovani domaćini (zbog kartona iz prošloga kola) osvojili samo bod, a morali su bolje, pa Dolini grofovi odoše kući pjevajući s prvim bodom ove jeseni. Mladost je u Gračenici protiv Banovca bivšeg četvrtoligaša odigrala neodlučeno, pa su zadovoljni i domaćin i gosti s prvim bodom ove jeseni.
Rezultati 3. kola: Pešćenica- Sokol 1:2, Libertas- Moslavac 5:2, Mladost R- TŠK 1:1, Frankopan- BSK 2:1, Topusko- Sloga-Maris 2:0, Moslavina- Mladost P 1:1 i Mladost GG- Banovac 1:1. Metalac je bio slobodan.
Poredak nakon 3. kola: Libertas 9, Moslavina 7, Sloga Maris, Pešćenica, Topusko i Frankopan po 6, Mladost P. i Metalac 4, Sokol 3, Mladost R 2, Banovac, BSK, Moslavac, BSK, TŠK i Mladost GG po 1 bod.
U 4. kolu 22. i 23. rujna s početkom u 16.00 sati sastaju se (subota) Mladost P-Mladost GG, TŠK- Frankopan, Sokol- Libertas i Metalac- Pešćenica. Banovac je slobodan.

 

1. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA 3. KOLO

Radnik je opet izvrsno odradio svoj posao kod kuće potukavši do nogu dečke načelnice Mice osvojivši nove bodove za učvršćenje na vrhu prvenstvene ljestvice. Strijelac je pak na teškom gostovanju u Dvoru polučio samo jedan zgoditak što je bilo dovoljno za nova tri boda. Voloderski kanarinci su kod kuće porazili Perkovićeve momke iz Odre, doduše minimalno ali zasluženo. Kutinska je Lokomotiva stala na pola puta bez pare pa su Slavonci iz Lipovljana uzeli što im pripada 1 bod. U Osekovu je sve bilo spremno za slavlje jer su domaćini nakon dugo vremena zaigrali na svom novom igralištu, ali je slavlje izostalo zbog slabe i nezainteresirane igre domaće momčadi pa su gledatelji njih oko stotinjak tužni otišli svojim kućama. Jedini koji su danas slavili bili su gostujući igrači Sunjskog koji su otišli kući pjevajući.
Rezultati 3. kola: Podovi- Strijelac 0:1, Voloder- Zrinski 2:1, Lokomotiva- Slavonac 1:1, Radnik- Jasenovac 8:0, Dinamo- Sunjski 2:3, Sloga je bila slobodna.
Poredak na ljestvici nakon 3. kola: Radnik 9, Strijelac 6, Lokomotiva 5, Voloder i Zrinski 4, Podovi i Sunjski 3, Slavonac i Sloga 1, Dinamo bez bodova.
Parovi 4. kola koje se igra 23. rujna s početkom u 16.00 sati: Jasenovac- Dinamo, Slavonac- Radnik, Zrinski- Lokomotiva, Strijelac-Voloder, Sloga- Podovi. Sunjski je slobodan.

2. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA 3. KOLO

Sokolovi su u svom Rajiću opet bili izvrsni,utrpali su gostima iz Košutarice pola tuceta. Kraljevčani su kod kuće na svom bunjištu svladali Kutinčane s dva razlike, dok je Metalac minimalno svladao goste iz Subocke.
Šartovčani kod svoje kuće nisu premostili Savu, pa su nakon toga tri puta vadili loptu iz vlastite mreže. Jelengrad je konačno proradio, pa su gosti iz Bročica otišli kući praznih ruku. Vatrogasac kod kuće nije uspio zaustaviti zahuktale dečke iz Mahova koji su samo jednom poentirali što je bilo dovoljno za tri boda.
Rezultati 3. kola: Sokol- Mladost 6:0, Stari Grad- Dinamo 2:0, Metalac- Tomislav 3:2, Šartovac- Sava 0:3, Jelengrad- Strug 5:3, Vatrogasac- Mahovo 0:1.
Poredak nakon 3 kola: Sokol i Mahovo 9, Stari Grad 7, Strug i Metalac 6, Mladost 4, Vatrogasac, Jelengrad i Sava po 3, Tomislav i Dinamo 1, Šartovac bez bodova.
U sljedećem kolu 23. rujna u 16.30 sati igraju: Mladost- Mahovo, Strug-Vatrogasac, Sava- Jelengrad, Tomislav- Šartovac, Dinamo Kt- Metalac i Sokol- Stari Grad .

3. ŽUPANIJSKA LIGA SKUPINA KUTINA 2. KOLO

Garić je u Donjoj Gračenici uzeo bodove indisponiranom domaćinu kojem nikako da krene. Ekonomik je kod kuće popio pet komada od razigranih Kutinčana s Peradarstva. Sloga je u svom Potoku protiv dobrih selištana odigrala neriješeno, kao i Naftaši u Brinjanima, dok je Dinamo iz Jmarica bio slobodan.
Rezultati 2. kola: Moslavina- Garić 0:2, Ekonomik- Matija Gubec 0:5, Sloga- Selište 3:3, Brinjani- Naftaplin 2:2.
Poredak nakon 2. kola: Matija Gubec 6, Naftaplin i Selište 4, Dinamo i Garić 3, Brinjani i Sloga 1, Ekonomik i Moslavina bez bodova.
U sljedećem kolu 23. rujna u 16.30 sati igraju: Selište- Brinjani, M. Gubec-Sloga, Garić- Ekonomik i Dinamo J- Moslavina. Naftaplin je slobodan.