lopta-mŽUPANIJSKA PREMIJER LIGA 2.KOLO

 

Zaljubljenici koji vole nogomet, tu najljepšu sporednu stvar na svijetu, kažu da je rezultat nogometne igre jednako zgoditak i to je točno jer u ovom su kolu strijelci bili veoma nadahnuti postigavši 33 zgoditka što je prosjek od 4,7 po utakmici- prekrasno.

Prava golijada viđena je u subotu u Glini gdje su gostovali oranje (čitaj narančasti) iz Kutine, u poluvremenu gubili 2:1 da bi u drugom dijelu došli na svoje i zabili pet komada pa su Banovci ostali i u drugom kolu bez bodova, a Kutinčani ovom pobjedom najavili borbu za vrh. Petrinjci su na svom stadionu zabili pet komada dobrim gostima iz Top termi samo toliko da se zna tko je šef na Banovini. Sloga Maris je pak izgleda u top formi, jer je nakon gostujuće pobjede u Repušnici otpratila tricom Grubecove dečke iz predgrađa Županijske metropole. U Budaševu ništa nova i još jedna slaba igra, osvojen je samo jedan bod protiv jedne od triju Mladosti i to one iz Repušnice. Grofovi su usred svoga prelijepog parka u Topolovcu popili četiri komada i to od razigranih slavonaca iz grada Novske Libertasa. U Popovači su Bajini dečki izgleda precijenili svoje mogućnosti pa su odigrali slabo i izgubili od uvijek solidne Pešćenice. Sokolovi su također unatoč svojim mogućnostima poraženi kod kuće od Metalca.
Rezultati odigranih utakmica 2. kola: Banovac- Moslavina 4:6, Mladost P- Topusko 5:1, Sloga Maris- Frankopan 3:1, BSK- Mladost R 1:1, TŠK- Libertas 1:4, Moslavac-Pešćenica 0:2, Sokol- Metalac 1:3 i Mladost G je bila slobodna.
Poredak na ljestvici nakon 2. kola: Moslavina, Libertas, Sloga Maris i Pešćenica po 6, Metalac 4, Mladost P, Frankopan i Topusko 3, Moslavac, Mladost R i BSK po 1 bod, Sokol, Banovac,TŠK i Mladost GG bez bodova.
U slijedećem 3. kolu 15. i 16. rujna sastaju se (subota) Libertas- Moslavac, Frankopan- BSK, Topusko- Sloga Maris i Moslavina- Mladost P, a u nedjelju Pešćenica- Sokol, Mladost R- TŠK,i Mladost GG-Banovac. Slobodan je Metalac. Sve utakmice u oba dana počinju u 17.00 sati.

 

1. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA 2. KOLO

Odigrano je i nepotpuno kolo 1-ŽNL jer je utakmica Slavonac- Voloder odgođena zbog turističke manifestacije Voloderska jesen. Da se Solomunovi dečki ne šale dokazali su to protiv Sunjskog novom visokom pobjedom dajuči do znanja da su opet kandidati za visok plasman. U Jasenovcu ništa novo domaćin je s Lokomotivom podijelio plijen, dok je Zrinski trenera Perkovića tijesno ali zasluženo slavio protiv Podova. Strijelac je kod kuće visoko porazio dobre goste iz Hrastovice podarivši im četiri komada.
Rezultati 2. kola: Sunjski- Radnik 1:4, Jasenovac- Lokomotiva 1:1, Zrinski- Podovi 3:2, Strijelac- Sloga 4:0.
Poredak nakon nepotpunog drugog kola: Radnik 6, Lokomotiva i Zrinski 4, Strijelac i Podovi 3, Jasenovac 2, Voloder i Sloga po 1 bod, Dinamo, Slavonac i Sunjski bez bodova.
U 3. kolu 16. rujna s početkom u 17.00 sati igraju: Podovi- Strijelac, Voloder- Zrinski, Lokomotiva- Slavonac, Radnik- Jasenovac i Dinamo- Sunjski, a Sloga je slobodna.

2. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA 2. KOLO

Mladost je kod kuće još u petak slavila protiv zahuktalog Vatrogasca predsjednika Vlade Kurečića, minimalno ali zasluženo. Jelengrad je ponovno izgubio i to u Mahovu, a pojačni Strug igračima iz susjednog Libertasa lako svladao Šartovčane. Metalac je u Puski došao na svoje i slavio minimalnim rezultatom. Susjedski je pak Derby u Subockoj završio neodlučeno, pa su dečki iz Kraljeve otišli kući pjevajući. Razigrani Sokolovi iz Rajića natrpali su Dinamu u Kutini pola tuceta i jedina su momčadu u ligi koja u dva kola nije primili zgoditak, a postigli su devet.
Rezultati 2.kola: Mladost- Vatrogasac 3:2, Mahovo- Jelengrad 3:1, Strug- Šartovac 3:1, Sava- Metalac 1:2, Tomislav- Stari Grad 3:3, Dinamo Kt- Sokol 0:6.
Poredak nakon 2. kola: Sokol, Strug i Mahovo po 6, Stari Grad i Mladost 4, Vatrogasac i Metalac po 3, Dinamo 1, Sava, Jelengrad i Šartovac bez bodova.
U 3. kolu 16. rujna u 17.00 sati sastaju se: Sokol- Mladost, Stari Grad- Dinamo, Metalac- Tomislav, Šartovac- Sava, Jelengrad- Strug i Vatrogasac- Mahovo.

3. ŽUPANISKA NOGOMETNA LIGA SKUPINA KUTINA 1. KOLO

Susjedski Derby u malom Kuvajtu (Strušcu) nije stigao do kraja. Domaćin je za 30 minuta zabio četiri komada, a onda su nastale muke po Mateju gosti iz Potoka ostali sa manje od sedam igrača pa je sudac utakmicu prekinuo (žalosno ali istinito). Selištani ti uvjek dobri i ozbiljni momci lako su svladali goste iz D. Vlahiničke, dok je Matija Gubec još u subotu porazio Moslavinu iz D.Gračenice. Veliko iznenađenje priredili su igrači Dinama iz Jamarica porazivši kod kuće u Ilovi na Oklunku sa 4:1 igrače Garića.
Rezultati 1. kola: Naftaplin- Sloga 4:0 prekid u 30.min, Selište- Ekonomik 2:0, Matija Gubec- Moslavina 3:0, Garić- Dinamo 1:4. Brinjani su bili slobodni. Poredak na tablici nakon 1.kola: Naftaplin, Dinamo, Matija Gubec i Selište po 3 boda, Ekonomik, Moslavina, Garić, Sloga i Brinjani bez bodova.
U 2. kolu 16. rujna u 16.30 sati sastaju se: Moslavina- Garić, Ekonomik- M.Gubec, Sloga- Selište i Brinjani- Naftaplin,Dinamo iz Jamarica je slobodan.