nk-moslavac-mNK „Moslavac" Popovača osvojio je šesti turnir "Trofej Moslavine" održan u Velikoj Ludini.

Na natjecanju je sudjelovalo 16 ekipa: DINAMO Osekovo, MAHOVO, MLADOST Obedišće, DRAGANEC, VOLODER, SLOGA Potok, SLOGA Križ, MLADOST G. Gračenica, SOKOL Velika Ludina, DUBRAVA, JELENGRAD Gornja Jelenska, EKONOMIK Donja Vlahinička, MILKA TRNINAVezišće, GRANIČAR Križ, MOSLAVAC Popovača i NAFTAŠ Ivanić- Grad.
Igrači Moslavca primili su samo jedan zgoditak i više nego zasluženo osvojili su ovogodišnji turnir pobijedivši sve suparnike. Novoizabrani trener Mario Moštak je tijekom cijelog turnira koristio igrače juniora, J.Keser, I.Keser, M.Keser i A.Šaško koji ozbiljno konkuriraju za sastav prve ekipe. Ulaskom u viši stupanj natjecanja, „Premijer ligu", NK Moslavac Popovača se pojačao igračima Zorko, Radman, Široki i Cvitanović koji su na ovom turniru pokazali visoku kvalitetu i svojim će nastupima uvelike doprinijeti kvaliteti nogometa nogometnog kluba Moslavac.

nk-moslavac1

nk-moslavac-2
Iako su igrači Moslavca prikazali atraktivnu igru u smislu postizanja golova (15 golova u 4 utakmice), pokazalo se kako je i dalje jedan od najboljih dijelova ekipe stabilna obrana vođena igračima: V.Gospočić, Radman, Cvitanović i ostali koji nisu protivnicima dopustili da ugroze njihovog vratara ili ponajboljeg igrača Moslavca Dominika Bujića koji je u 2 utakmice branio za popovačku ekipu.
Trener Mario Moštak , cjelokupna uprava i navijači Moslavca su vrlo zadovoljni prikazanom igrom i ostvarenim rezultatom ali su svjesni da ekipu Moslavca čeka težak i mukotrpan rad kako bi se kvalitetno natjecali u novoosnovanoj Premijer ligi gdje ih očekuju puno jači i kvalitetniji protivnici.nk-moslavac3

nk-moslavac5
Osim pehara za prvo mjesto i prijelaznog pehara, članovi NK MOSLAVAC kući su odnijeli i vrijedne nagrade pokrovitelja turnira tvrtke "SOKOL SPORT" d.o.o. iz Velike Ludine vlasnika Marija Moštaka koji je nagradio najbolje pojedince (igrač, strijelac i vratar), poklon statue i poklon bon u pojedinačnoj vrijednosti od 500,00 kn, koje će moći iskoristiti u novootvorenoj trgovini "SOKOL SPORTA" u Velikoj Ludini.
1. Najbolji strijelac SINIŠA ŠTRK 5 zgoditaka
2. Najbolji igrač DARKO BLAŽEVIĆ
3. Najbolji vratar mlađahni DENIS GOSPOČIĆ, golman Moslavca koji je na ovom turniru branio za ekipu NK Ekonomik iz Donje Vlahničke uspješnim obranama dva puta na jedanaesterce, dovevši ekipu Ekonomika do zasluženog 3 mjesta .
Rezultati NK Moslavac Popovača
1. MOSLAVAC - NAFTAŠ IVANIĆ 5 - 0 (2 - 0) (Si. Štrk 2, Vujnović, Blažević, Šaško)
2. Četvrtfinale DRAGANEC - MOSLAVAC 0 - 3 (0 - 0) (Jurić, Đudarić, Knežević)
3. Polufinale EKONOMIK - MOSLAVAC 0 - 3 (0 - 3) (Si. Štrk 2, J. Keser)
4. Finale MOSLAVAC-SOKOL V.Ludina 4-1 (Blažević 2, Si. Štrk 1,Zorko 1)

nk-moslavac4