kup-karlovac-2012-mČlanovi KBK Moslavac nastupili su na međunarodnom turniru u kickboxingu održanom u Karlovcu.

Među ukupno 362 sudionika iz 32 kluba s područja tri države, KBK Moslavac predstavljalo je 6 natjecatelja koji su osvojili dvije zlatne i dvije srebne medalje u svojim kategorijama.
U juniorskoj konkurenciji Marko Filipović osvojio je zlatnu medalju pobjedivši u finalu Marina Štefanec iz Team Cicvara s jednim bodom razlike u vrlo napetoj borbi. U kadetskoj konkurenciji zlatnu medalju osvojio je Mateo Đudarić uvjerljivom pobjedom, a srebrne medalje još su u kadetskoj konkurenciji izborili Hrvoje Stakor i Marko Jaić. Patrik Harapin nažalost nije uspio pobijediti vrlo iskusnog Slovenca. Od mlađih kadeta nastupio je Karlo Moravski već u drugoj borbi u ždrijebu dobivši za protivnika Andreasa Hlada iz Team Cicvara koji je na kraju proglašen najboljim mlađim kadetom na turniru.kup-karlovac-2012--1

kup-karlovac-2012--2

kup-karlovac-2012--3
Ovo natjecanje predstavljalo je zadnji ispit spremnosti uoči Noći Prvaka koja se idućeg tjedna održava u Popovači.
„Zadovoljni smo ostvarenim rezultatima uzmemo li u obzir da su se natjecatelji morali čuvati ozljeda kako ne bi propustili važan nastup u Popovači. Predstoje nam pripreme za Noć Prvaka 22. lipnja gdje ćemo se, nakon dvije godine, ponovno pokazati pred domaćom publikom"- zaključuje predsjednik Kluba Stjepan Jaić.