lopta-m1. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA 27. KOLO

 

Gračanski plavi konačno ali teškom mukom do bodova protiv solidne Sloge Maris iz Jazavice. Nakon brzog vodstva domaćih od 2:0 zgoditcima Markanovića i Marina Gligića, gosti izjednačuju.

 

Pobjedonosni zgoditak za domaće postiže Ivica Ovčarić (konačno). Zrinski je protiv beskućnika već u 29. minuti završio svoj posao i poveo sa 3:0, a konačno 4:1 i sakupio dvije uzastopne pobjede. Morini su momci u Repušnici zabili pet komada Slavoncu, ali su i primili tri, valjda su već mislima na finalu Kupa u srijedu protiv Libertasa gdje očekuju novi uspjeh. Sokoli su u Hrastovici konačno nekome zabili pet komada za nove bodove. Crveno crni predsjednika Grubeca teže nego što se to očekivalo minimalno dobili momčad Sunjskog i to na njihovom bunjištu. Topusko je gle čuda naprašilo Grofove s tri razlike bez primljenog zgoditka, pa neka si gospoda Vekić i Dola razmisle kako se igra nogomet. Moslavci su kod kuće poklekli od donedavno prvoplasirane Pešćenice i to glatko, a Radnik je pod visokim naponom bez milosti svladao goste iz Jasenovca, koji u srijedu imaju zaostalu utakmicu sa Frankopanom kod kuće.
Rezultati 27. kola: Mladost GG- Sloga Maris 3:2, Zrinski- Dinamo 4:1, Mladost R- Slavonac 5:3, Sloga- Sokol 3:5, Sunjski- Frankopan 2:3, Topusko- TŠK 3:0, Moslavac- Pešćenica 1:3 i Radnik-Jasenovac 3:1.
Poredak nakon 27. kola: Radnik i Pešćenica 52, Frankopan 49, TŠK 48, Mladost R 47, Mladost GG 44, Moslavac 41, Topusko i Jasenovac 39, Sloga Maris i Sokol 37, Sloga 36, Zrinski 29, Slavonac 22, Sunjski 21 i Dinamo 15 bodova.
U 28. kolu 2. i 3. lipnja igraju s početkom u 17.30 sati Jasenovac- Moslavac, Frankopan- Sloga i Sokol- Mladost R(subota), a Sloga Maris- Radnik, Pešćenica- Topusko, TŠK- Sunjski, Slavonac- Zrinski i Dinamo- Mladost GG u nedjelju.

2. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA

U II. ŽNL sve je već odavna poznato Strijelac i Podovi novi su županijski prvoligaši, a iz lige za sada ispada Vatrogasac. Strug je kod kuće sa prvakom odigrao neodlučeno, a Mladost je Vatrogascu ugasila i posljednju nadu za spas uzevši mu bodove. Voloderski kanarinci na svom su terenu doživjeli labuđi pijev i to protiv Podova novog prvoligaša. Lokomotiva je punom parom pregazila Metalac zabivši mu devet komada, dok su Tomislav i Sokol podijelili bodove. Šartovčani su pak samo jednim zgoditkom ukrotili Savu za nove bodove.
Rezultati 21. kola: Strug- Strijelac 2:2, Mladost- Vatrogasac 3:2, Voloder- Podovi 1:3, Lokomotiva- Metalac 9:1, Tomislav- Sokol 2:2, Šartovac- Sava 1:0.
Poredak nakon 21. kola: Strijelac 54, Podovi 48, Lokomotiva 39, Voloder 34, Tomislav i Sokol 28, Metalac 24, Mladost 22, Strug 21, Sava i Šartovac 20 i Vatrogasac 15 bodova.
U posljednjem kolu 3.lipnja u 17.30 sati sastaju se: Šartovac- Strijelac, Sava- Tomislav, Sokol- Lokomotiva, Metalac- Voloder, Podovi- Mladost i Vatrogasac- Strug.

3. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA SKUPINA KUTINA 21. KOLO

Jelengrad se novom rutinskom pobjedom zabetonirao na čelu ljestvice s kojeg ga ništa više ne može skinuti, povećavši prednost pred drugoplasiranim Dinamom Kt na 11 bodova. Ekonomik je teže nego što se to očekivalo svladao goste iz Brinjana, a Matija Gubec je Potočane otpratio kući bez bodova. Selište je na svom terenu isprašilo Donjogračane uvalivši im pola tuceta. Garić je na svom terenu "Oklunek" odigrao neodlučeno sa Rogovim dečkima koji se baš nisu proslavili. Dinamo iz Kutine bio je slobodan.
Rezultati 21. kola: Ekonomik- Brinjani 2:1, M.Gubec- Sloga 2:1, Selište- Moslavina DG 6:0, Dinamo J- Jelengrad 1:2, Garić- Naftaplin 2:2.
Poredak nakon 21. kola: Jelengrad 50, Dinamo Kt 39, M.Gubec i Ekonomik 36, Sloga 31, Naftaplin 30, Selište 23, Dinamo J 19, Garić 16, Moslavina 15 i Brinjani 4 boda.
U posljednjem kolu 3. lipnja s početkom u 17.30 sati sastaju se: Naftaplin- Dinamo J, Jelengrad- Selište, Moslavina DG- Matija GUbec, Sloga- Ekonomik i Brinjani- Dinamo Kt, a Garić je slobodan.