lopta-m1. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA 26. KOLO

 

U 26.kolu samo dvije pobjede domaćina Sloge Maris protiv Jasenovca i Slavonca protiv Sloge iz Rastovice. Sve to podsjeća da je počela bitka za što boljim mjestima koja vode zlu netrebalu u "Premijer" ligu.

Derby kola u Pešćenici završio minimalnom pobjedom Solomunovih bojovnika iz Majura što im je donijelo prvo mjesto zahvaljujući boljoj razlici primljenih i datih zgoditaka u odnosu na dosadašnjeg lidera Pešćenicu.
Grofovi su na svom parku kao pravi domaćini gostoljubivo dočekali Moslavce koji su dva puta nazdravili domaćem vrataru za tri boda i šesto mjesto na ljestvici. Frankopan posustaje podijelivši plijen sa Topuskom u predgrađu. Sokoli su kod kuće odigrali samo neriješeno sa novajlijom iz Sunje. Slavonac je kod kuće konačno nekoga dobio i drugog, novajliju u ligi Slogu iz Hrastovice, a beskućnici su u Strušcu podijelili bodove za zahuktalim Mladostašima iz Repušnice koji su još uvjek bili pod dojmom velikoga slavlja jer su u srijedu u Kupu slavili protiv zamislite koga, protiv Moslavine iz Kutine, na ponos svih Repušnjaka a posebno "novog" predsjednika More. Jedno je sigurno da su Gračanski plavi zaista u krizi, ne zna se tko više igrači ili njihov stručni štab na čelu sa trenerom Sašom od kojega se puno više očekivalo.
Rezultati 26. kola: Sloga-Maris- Jasenovac 5:0, Pešćenica- Radnik 0:1, TŠK- Moslavac 1:2, Frankopan- Topusko 1:1, Sokol- Sunjski 2:2, Slavonac- Sloga 3:2, Dinamo- Mladost R 3:3 i Mladost- Zrinski 0:2.
Poredak nakon 26. kola: Radnik i Pešćenica 49, TŠK 48, Frankopan 46, Mladost R 44, Moslavac i Mladost GG 41, Jasenovac 39, Sloga Maris 37, Topusko i Sloga 36, Sokol 34, Zrinski 26, Slavonac 22, Sunjski 21 i Dinamo 15 bodova.
U 27. kolu koje se igra 26. i 27. svibnja s početkom u 17.30 sati sastaju se: (subota) Topusko- TŠK, nedjelja Mladost GG- Sloga Maris, Zrinski- Dinamo, Mladost R- Slavonac, Sloga- Sokol, Sunjski- Frankopan, Moslavac- Pešćenica i Radnik- Jaseenovac.

2. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA

U Dvoru Podovi zaustavili Lokomotivu i osigurali ulazak u 1. ŽNL, prvak je kod kuće propustio dobiti Savu odigravši bez golova, a Sokol je bez milosti odigrao protiv Šartovca i uzeo bodove. Kanarinci su na Husainu minimalno pobijedili domaćine, a Mladost iz Košutarice dobila Struga kod kuće. U Međuriću prekid utakmice u 90. minuti kod rezultata 6:2 jer je gostujući igrač Tomislava sucu utakmice poderao kartone, "prekrasno", gesta na rubu pameti.
Rezultati 20. Kola: Strijelac- Sava 0:0, Sokol- Šartovac 3:0, Podovi- Lokomotiva 4:0, Vatrogasac- Voloder 1:2, Strug- Mladost 0:2 i Metalac-Tomislav 6:2 prekid u 90. minuti utakmice.
Poredak nakon 20.kola: Strijelac 53, Podovi 45, Lokomotiva 36, Voloder 34, Tomislav i Sokol 27, Metalac 24, Strug i Sava po 20, Mladost 19 -1 i Vatrogasac 15 bodova.
U 21. kolu 27. svibnja u 17.30 sati sastaju se: Strug- Strijelac, Mladost- Vatrogasac, Voloder- Podovi, Lokomotiva- Metalac, Tomislav- Sokol i Šartovac- Sava.

3. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA SKUPINA KUTINA 20. KOLO

Jelengrad je kod kuće sa Garićom odigrao samo neriješeno, zadovoljan postignutim plasmanom i ulaskom u 2. ŽNL, Moslavina je naprašila igrače Dinama, onog iz Jamarica s pola tuceta, a Sloga je u Potoku udijelila pet komada Selištu. Brinjani i Matija Gubec podijelili bodove, a Dinamo iz Kutine kod kuće izgubio od solidnog Ekonomika iz D. Vlahiničke.
Rezultati 20. kola: Jelengrad- Garić 2:2, Moslavina DG- Dinamo J 6:2, Sloga- Selište 5:0, Brinjani- M.Gubec 0:0, Dinamo Kt- Ekonomik 0:1, Naftaplin je bio slobodan.
Poredak na ljestvici nakon 20. kola: Jelengrad 47, Dinamo Kt 39, M.GUbec i Ekonomik po 33, Sloga 31, Naftaplin 29, Selište 20, Dinamo J 19, Garić i Moslavina po 15 i Brinjani 4 boda.
U 21.kolu 27. svibnja u 17.30 sati sastaju se: Ekonomik- Brinjani, M.Gubec- Sloga, Selište- Moslavina DG, Dinamo J- Jelengrad i Garić- Naftaplin. Slobodan je Dinamo iz Kutine.