lopta-m1. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA 23. KOLO

 

U moslavačko- slavonskom Derby susretu u Repušnici Morini su dečki teškom mukom dobili goste iz Jazavice zapucavši nekoliko izglednih prigoda pa i kazneni udarac,koji je završio u rukama vratara gostiju.

Gosti iz Odre uzeli su sva tri boda u Hrastovici doduše minimalno, ali zasluženo. Dečki trenera Saše Sertića opet su izgubili, nakon što su dva puta vodili u Sunji protiv pretposljednjeg, izgleda da je počela rasprodaja ugleda igrača i trenera. Topusko je još jučer utrpalo beskućnicima pola tuceta, a Moslavac je u Popovači lako podario peticu gostima iz Lipovljana. Radnik je pak kod kuće gostima iz V. Ludine utrpao 6 komada nakon što je na početku gubio s dva gola razlike. Derby kola u Pešćenici protekao je bez pobjednika pa su grofovi otišli u Topolovac pjevajući. Utakmica Jasenovac-Frankopan je odgođena za 30. svibnja zbog udaje kćeri prve dame Jasenovca.
Rezultati odigranih utakmica 23. kola: Mladost R- Sloga Maris 3:2, Sloga- Zrinski 1:2, Sunjski- Mladost GG 3:2, Topusko-Dinamo 6:1, Moslavac- Slavonac 5:0, Radnik- Sokol 6:2, Pešćenica- TŠK 1:1 i Jasenovac- Frankopan odgođeno.
Poredak na ljestvici nakon 23. kola: Pešćenica 48, TŠK 45, Radnik 43, Frankopan 41 i utakmica manje, Mladost GG 38, Mladost R 37, Moslavac 36, Jasenovac 36 i utakmica manje, Sloga 33, Topusko i Sokol po 32, Sloga Maris 30, Zrinski 23, Sunjski 17, Slavonac 16 i Dinamo 11 bodova.
U 24. kolu 5.i 6. svibnja igraju(subota) Frankopan- Radnik, Sokol- Moslavac, a u nedjelju Sloga-Maris- Pešćenica, TŠK- Jasenovac, Slavonac- Topusko, Dinamo- Sunjski, Mladost GG- Sloga i Zrinski- Mladost R sve utakmice počinju u 16.30 sati.

 

2. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA 17. KOLO

Derby kola u Voloderu završio pobjedom lidera Strijelca iz Banove Jaruge, čime su se šanse kanarinaca za plasman u I. ŽNL svedene na minimum. Podovi su novom pobjedom u Puski povećali izglede u borbi za drugo mjesto na ljestvici. Metalci iz Međurića podrezali Sokolu krila i to u Rajiću. Tomislav je teškom mukom svladao Strug kod kuće, a Lokomotivi u Kutinu nisu doputovali gosti iz Košutarice, pa se čeka odluka povjerenika za natjecanje II. ŽNL Letića da riješi slučaj. Vatrogasac je pobjedom u Šartovcu predao fenjer Mladosti iz Košutarice.
Rezultati 17. kola: Voloder- Strijelac 1:2, Lokomotiva- Mladost nije igrano (gosti nisu došli, Tomislav- Strug 3:2, Šartovac- Vatrogasac 1:3, Sava- Podovi 1:2 i Sokol- Metalac 1:3.
Poredak na ljestvici nakon 17. kola: Strijelac 46, Podovi 39, Voloder 30, Lokomotiva 30 i utakmica manje, Sokol 23, Tomislav i Metalac 21, Strug 16, Sava i Vatrogasac 15, Šartovac 14 i Mladost 14 i utakmica manje.
U sljedećem 18 kolu sastaju se 6. svibnja Strijelac- Sokol, Metalac- Sava, Podovi- Šartovac, Vatrogasac- Tomislav, Strug- Lokomotiva i Mladost- Voloder. Utakmice počinju u 17.00 sati.

3. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA SKUPINA KUTINA 17. KOLO

Garić krenuo golijadom u Ilovi protiv posljednjeg na ljestvici Brinjana. Ekonomik je u Selištu peticom ocijenio igru domaćina, dok je susret dva Dinama u Jamaricama završio pobjedom Kutinčana. Susjedi su u Strušcu igrali susjedski Derby gdje su dečki šefa Roga poraženi od učinih zvijezdica iz Potoka. Jelengrad je još jednom odigrao rutinski za nove bodove protiv Moslavine DG, a Matija Gubec je bio slobodan.
Rezultati 17. kola: Selište- Ekonomik 1:5, Dinamo J- Dinamo Kt 1:3, Garić- Brinjani 11:1, Naftaplin- Sloga 1.2,Jelengrad-Moslavina 3:1.
Poredak na ljestvici je sljedeći: Jelengrad 43, Dinamo Kt 36, Ekonomik i Naftaplin 29, M.Gubec 28, Sloga 22, Selište 17, Dinamo J 16, Garić 11, Moslavina 9 i Brinjani 3 boda.
U 18. kolu 6. svibnja sastaju se: Moslavina- Naftaplin, Sloga-Garić, Brinjani- Dinamo J, Dinamo Kt- Selište, Ekonomik-M.Gubec. Slobodan je Jelengrad, a sve utakmice počinju u 17.00 sati.