lopta-m1. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA 22. KOLO

 

Derby utakmica 22. kola odigrana je jučer u Galdovu, gdje se zametnuli bitku Grubecovi i Brlekovićevi dečki iz Pešćenice koji su unatoč ostanku sa igračem manje kod rezultata 2:2 zabili pobjedonosni zgoditak i najavili da ipak žele biti prvaci I. ŽNL.

Grofovi su pak prošetali Novskom i sa pet lakih komada demontirali nervozne domaćine kojima ništa nije polazilo za nogom. Gračanski su plavi doživjeli potres od dva stupnja od uvijek nepredvidljivih gostiju iz Top Termi. Sokol je kod kuće lako dobio goste iz Jasenovca i hvata priključak za premijer ligu jer četvrta liga od jeseni odlazi u ropotarnicu prošlosti. Slavonac je kod kuće "samo" šest puta vadio loptu iz vlastite mreže zaslugom Solomunovih momaka iz Majura. U općinskom Derby susretu beskućnici su kod kuće u Strušcu izgubili od Bajinih bećara koji također hvataju priključak za premijer ligu, ako do nje uopće dođe. Zrinski je napokon kod kuće obradovao svoje navijače prvom proljetnom pobjedom svladavši Sunjski. Repušnjaci su kod kuće postigli identičan rezultat kao i u prošlom kolu samo što je ovaj u njihovu korist, poslavši novajliju iz Hrastovice kući praznih ruku. Gosti su inače u ovom kolu ostvarili pet pobjeda, a domaći samo tri.
Rezultati 22. kola: Sloga Maris- TŠK 2:5, Frankopan- Pešćenica 2:3, Sokol- Jasenovac 2:0, Slavonac- Radnik 1:6, Dinamo- Moslavac 0:2, Mladost GG- Topusko 0:2, Zrinski- Sunjski 4:0, Mladost R- Sloga 4:1.
Poredak na ljestvici nakon 22. kola: Pešćenica 47, TŠK 44, Frankopan 41, Radnik 40, Mladost GG 38, Jasenovac 36, Mladost R 34, Moslavac i Sloga 33, Sokol 32, Sloga Maris 30, Topusko 29, Zrinski 21, Slavonac 16, Sunjski 14 i Dinamo 11 bodova.
U 23. kolu 28. travnja sastaju se Topusko- Dinamo i Jasenovac- Frankopan, a 29. travnja Mladost R- Sloga Maris, Sloga- Zrinski, Sunjski- Mladost GG, Moslavac- Slavonac, Radnik- Sokol i Pešćenica- TŠK. Sve utakmice počinju u 16.30 sati.

 

2. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA 16. KOLO

Voloderske kanarince je kod kuće u Derby susretu pregazila kutinska Lokomotiva umanjivši im uvelike borbu za drugo mjesto i plasman u I. ŽNL, a u sljedećem kolu ugošćuju nikog drugog već prvoplasirani Strijelac.
Podovi su u Dvoru lako dobili Sokola iz Rajića, a Vatrogasac je nakon dugačke suše dobio Savu. Strug je protiv Šartovca osvojio sva tri boda pa je to najava gostima da im prijeti opasna zona. Tomislav je lako dobio sve u Košutaricama, a prvoplasirani Strijelac je lakoćom otpratio susjede iz Međurića još jednom rutinskom pobjedom.
Rezultati 16. kola: Strijelac- Metalac 4:0, Podovi- Sokol 4:0, Vatrogasac- Sava 5:2, Strug- Šartovac 2:1, Mladost- Tomislav 0:3, Voloder- Lokomotiva 1:2.
Poredak na ljestvici nakon 16. kola: Strijelac 43, Podovi 36, Voloder i Lokomotiva po 30, Sokol 23, Tomislav i Metalac 18, Strug 16, Sava 15, Šartovac i Mladost 14, Vatrogasac 12 bodova.
U 17. kolu 29. travnja sastaju se s početkom u 16.30 sati Voloder- Strijelac, Lokomotiva- Mladost, Tomislav- Strug, Šartovac- Vatrogasac, Sava- Podovi i Sokol- Metalac.

3. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA SKUPINA KUTINA 16. KOLO

Jelengrad bez milosti grabi prema cilju, ovaj puta stradali su Potočani i to kod kuće primivši pola tuceta. Rogovi su dečki imali popravni u Brinjanima i minimalno pobijedili. Ekonomik je stradao kod kuće i to zamislite od Dinama onog iz Jamarica, a pretposljednji Garić je Dinamu u Krču uzeo bod odigravši bez golova. Gupci su jučer podarili pet komada gostima iz Selišta u čijim je redovima briljirao Alen Knežević- strijelac dva zgoditka. Moslavina je u ovom kulu bila slobodna.
Rezultati 16. kola: Sloga- Jelengrad 1:6, Brinjani- Naftaplin 1:2, Dinamo Kt- Garić 0:0, Ekonomik- Dinamo J 0:2 i M.Gubec- Selište 5:2.
Poredak nakon 16. kola: Jelengrad 40, Dinamo Kt 33, Naftaplin 29, M.Gubec 28, Ekonomik 26, Sloga 19, Selište 17, Dinamo J 16, Moslavina 9, Garić 8 i Brinjani 3 boda.
U 17. kolu 29. travnja sastaju se: Selište- Ekonomik, Dinamo J- Dinamo Kt, Garić- Brinjani, Naftaplin- Sloga i Jelengrad- Moslavina, a M.Gubec je slobodan. Sve utakmice počinju u 16.30 sati.