lopta-m1. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA 17. KOLO

 

Perini dečki poklekli su u Top termama pred najezdom Kapecove lake konjice. Repušnjaci su unatoč dobrom proljetnom startu u Jasenovcu izgubili, iako su zbog predsjednika More "morali" igrati puno bolje.

Grubecovi su crvenocrni u predgrađu nakon vodstva od dva gola razlike jedva dobili beskućnike iz Osekova koji se bore za goli život, pri čemu su imali svesrdnu pomoć sudačke trojke tijekom cijele utakmice. Domaći navijači su samo slijegali ramenima kada je bila riječ o arbitraži kojom su gosti ostali kratkih rukava. Tužno ali istinito nažalost. Najbolje organizirani moslavački prvoligaš Sokol borio se kod kuće za bod do pred kraj utakmice protiv Slavonaca koji su uvelike počeli borbu za opstanak. Moslavci kod kuće lako svladali Sunjski i u dva kola osvojili maksimalan broj bodova. Radnik je dečke iz Hrastovice prisilio dva puta vaditi loptu iz vlastite mreže za novu pobjedu. Prvak je kod kuće lako dobio Zrinskog koji nikako da zaigra onako kako to i dolikuje klubu njegovog renomea. U Derbyu kola grofovi su na svom parku dobili Sašine momke iz Gračenice i zamjenili mjesta na prvenstvenoj ljestvici.
Rezultati 17. kola: Topusko- Sloga-Maris 4:0, Moslavac- Sunjski 2-0, Radnik- Sloga 2-0, Jasenovac- Mladost R. 3:1, Pešćenica- Zrinski 2-0, TŠK- Mladost GG. 2-0, Frankopan- Dinamo 3-2, Sokol- Slavonac 1-1.
Poredak na prvenstvenoj ljestvici: Pešćenica 37, TŠK 35, Frankopan 32, Mladost GG 31, Radnik 30, Jasenovac 29, Sokol i Mladost R 25, Moslavac 24, Sloga Maris i Sloga H po 23, Topusko 21, Zrinski 17, Slavonac 12, Sunjski i Dinamo po 10 bodova.
U 18. kolu 25. ožujka s početkom u 16.00 sati sastaju se: Sloga Maris- Sokol, Slavonac- Frankopan, Dinamo- TŠK 1932, Mladost GG- Pešćenica, Zrinski- Jasenovac, Mladost R- Radnik, Sloga- Moslavac i Sunjski- Topusko.