kostrena-mČlanovi Kickboxing kluba 'Moslavac' uspješno su nastupili na državnom prvenstvu u semi kontaktu za mlađe kadete, juniore i seniore održanom u Kostreni.

U konkurenciji mlađih kadeta najviše uspjeha imao je Karlo Moravski u kategoriji do 37 kg osvojivši treće mjesto, dok je Mislav Jaić izgubio u kvalifikacijama.
U juniorskom uzrastu ponovno najuspješniji bio je Marko Filipović pobjedivši u finalu kategorije do 89kg Marina Štefanca iz Karlovca rezultatom 12.11. Hrvoje Stakor izgubio je finalnu borbu u kategoriji do 63kg od Adama Blauhorna iz Karlovca rezultatom 13:5 te osvojio drugo mjesto na državnom prvenstvu.
Kod seniora najbolji nastup imao je iskusni Miroslav Grgić u kategoriji do 74kg pobjedivši u prvoj borbi Krunoslava Jagarića iz Zagreba da bi u polufinalu deklasirao Marina Barišića iz Pule. U finalnoj borbi koja je bila jedna od ponajboljih borbi na ovom natjecanju, Grgić pobjeđuje odličnog Mateja Lebu iz Benkovca rezultatom 15:11 te osvaja naslov državnog prvaka a ujedno biva i proglašen za najboljeg seniora na državnom prvenstvu.

kostrena1

kostrena2
U kategoriji do 89 kg Domagoj Šarčević nije uspio pobjediti M. Štefanca iz Zagreba te gubi borbu 19:15 osvojivši tako srebrnu medalju na državnom prvenstvu u Kostreni.
'Sa osvojena dva naslova državnih prvaka, dva druga i jednim trećim mjestom izuzetno sam zadovoljan nastupom mojih športaša te očekujem odlične rezultate i sa pozivnog turnira u Makarskoj te državnog prvenstva u Kutini krajem mjeseca ožujka'- kaže trener Dražen Šalković.kostrena5