otvoreni-kup-topusko-mU subotu je u Topuskom održan Otvoreni Kup Hrvatske u kickboxingu pod nazivom «TOP TERME 2012» na kojem su nastupili i natjecatelji KBK «MOSLAVAC» i u prvom nastupu ove godine pokazali odličnu spremnost osvojivši devet zlatnih i dvije srebrne medalje.

Ostvarenim rezultatima Popovčani su izborili naslov najuspješnijeg kluba na ovom natjecanju te tom prilikom osvojili i veliki pehar kao najbolji klub.
Seniori su na ovom kupu nastupili u light kontaktu i osvojili sedam prvih mjesta što pokazuje odličnu formu, a ponovo je najbolji bio Marko Filipović s osvojena dva zlata dok je Miroslav Grgić osvojio zlatnu i srebrnu medalju. U seniorskom uzrastu prva mjesta osvojili su i Dario Jurišić, Vedran Matijević, Mario Moravski i Domagoj Šarčević.
Kadeti su na ovom kupu radili semi kontakt a najbolji je bio Hrvoje Stakor koji je uzeo zlatnu medalju i ujedno bio proglašen za najboljeg starijeg kadeta na natjecanju.
Osim njega zlatnu medalju osvojio je i Mateo Đudarić dok je Marko Jaić izgubio finalnu borbu te na natjecanju u Topuskom osvojio srebro.
„Ovo natjecanje bilo je prvo službeno u ovoj godini a rezultati govore da možemo vrlo ozbiljno ostvariti dobre rezultate i na državnom prvenstvu koje je pred nama"- ističe trener Dražen Šalković.mladi-kadeti-karlovac
Ekipa mlađih kadeta i djece KBK „Moslavac" jučer su pak nastupili na Kupu Tigra u Karlovcu. Ukupno su osvojili tri zlatne,dvije srebrne i tri brončane medalje. Kako ističu u Klubu, riječ je kup natjecanju koje se ne boduje za prvenstvo, ali također predstavlja pokazatelj spremnosti natjecatelja za sezonu.