lopta-m1. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA 15. KOLO

 

U posljednjem prvenstvenom kolu ove jeseni gosti su došli na svoje i ostvarili 5 pobjeda i jedan neriješen rezultat.

Već od ranije poznat je jesenski prvak Pešćenica čiji su dečki doživjeli prvi poraz i to kod novajlije u ligi momčadi Sloge u Hrastovici. Moslavac je kod kuće odigrao samo remi protiv Sloge Maris, a Topusko je još jučer na svom terenu svladalo dobru momčad Radnika. Razigrani Jasenovčani su još jednom obradovali svoje naviječe pobjedom protiv Sunjskog u Sunji. Dolini momci su u Repušnici pregazili domaćina što im je donijelo prezimljavanje na drugom mjestu prvenstvene ljestvice. U Odri prigradski Derby završen je minimalnom pobjedom crveno crnih sportskog direktora Igora Pelca, kao i treće mjesto do proljetnog nastavka. Da se nogomet igra srcem dokazali su to danas gosti iz Ludine visokom pobjedom protiv anemičnih plavih iz G. Gračenice kojima ionako svih devedeset minuta nije ništa polazilo za nogom, a neki pojedinci ni poraz nisu mogli podnijeti sportski. Lipovljanski je Slavonac u posljednjem kolu došao na svoje dobivši visoko Dinamo, što im je i prva ovojesenska pobjeda.
Rezultati 15. kola: Moslavac- Sloga Maris 2:2, Topusko- Radnik 3:2, Sunjski- Jasenovac 1:2, Sloga- Pešćenica 3:2, Mladost R- "TŠK 1932" 0:4, Zrinski- Frankopan 0:1, Mladost GG- Sokol 0:4, Dinamo- Slavonac 2:5.
Poredak na prvenstvenoj ljestvici je sljedeći: Pešćenica 34, "TŠK 1932" 29, Frankopan 29, Mladost GG 28, Radnik i Jasenovac 24, Sloga Maris i Sokol 23, Sloga i Mladost R 22, Topusko i Moslavac 18, Zrinski 17, Sunjski 10, Dinamo i Slavonac po 8 bodova. Zaostala utakmica 5. kola između Jasenovca i Slavonca odigrat će se sljedećeg vikenda.