lopta-mU Galdovu su jučer Vidovićevi dečki iz Repušnice napravili malo iznenađenje uzevši bod, a crveno crnima sportskog direktora Igora Pelca ostaje da razmišljaju kako u Odri u posljednjem kolu dobiti Zrinski i prezimiti na drugom mjestu na koje su zasjeli ove jeseni izvrsni plavi iz Gornje Gračenice.

 

Sokolovi su na svojoj Tratinčici konačno nakon nekoliko sušnih kola osjetili slast pobjede razveselivši svoje navijače i samog prvog čovjeka kluba Miljenka Šipića poentirajući protiv uvjek dobrog Zrinskog. Jasenovčani su u pretposljednjem kolu svojim navijačima priredili veliko slavlje na svom terenu utrpavši devet komada gostima iz Topuskog. Posebno sretan bio je trener domaćih Željko Bačić (Karmela) koji sa svojom momčadi ne zna za poraz već četiri kola. I Sloga Maris je došla na svoje. Nakon tri uzastopna poraza pobijeđen je Dinamo iz Osekova kojem već sada prijeti ispadanje jer nikako da im krene pa slijedi teška borba za opstanak u ligi. TŠK 1932 već poslovično dobro i efikasno igra u drugom dijelu jeseni. Na parku Grofova pala je i Sloga iz Hrastovice i to bez većih problema, pa su Dolini momci skinuli s trećeg mjesta crveno crne (susjede) iz Galdova. Pešćenica teško do novih bodova protiv Sunjskog, ali kažu njihovi navijači da se pobjedi ne gleda u zube. Na taj su način samo potvrdili da su lideri jeseni četrnaest kola bez poraza. Radnik je u Majuru lako dobio Moslavca koji već pet kola nije osvojio niti bod pa bi stručni stožer kluba trebao nešto mijenjati. U Lipovljanima čudo jer dobri poznavatelji nogometa ne pamte kada su plavi iz Gračenice posljednji put pobijedili Slavonce. I danas je bilo teško, imperativ drugog mjesta je donio poteškoće i olovne noge,tako da najbolji klupski strijelac Jurica Šenija nije realizirao kazneni udarac, ali tu je bio Gligin unuk Dražen te uvijek solidni Slaven Karić koji su poentirali za još jednu pobjedu.
Rezultati odigranih utakmica 14. kola: Sloga-Maris- Dinamo 5:3, Slavonac- Mladost GG 0:2, Sokol- Zrinski 3:1, Frankopan- Mladost R 1:1, TŠK- Sloga 4:1, Pešćenica- Sunjski 3:2, Jasenovac- Topusko 9:1 i Radnik- Moslavac 3:1.
U posljednjem, 15. kolu sastaju se: Moslavac- Sloga Maris, Sunjski- Jasenovac, Sloga- Pešćenica, Mladost R- TŠK, Zrinski- Frankopan, Mladost GG- Sokol i Dinamo- Slavonac 27.11., a 26.11. igraju Topusko- Radnik. Sve utakmice počinju u 13.30 sati.
Poredak na ljestvici nakon 14. kola: Pešćenica 34, Mladost GG 28, TŠK i Frankopan po 26, Radnik 24, Sloga Maris i Mladost R po 22, Jasenovac 21, Sokol 20, Sloga 19, Zrinski i Moslavac po 17, Topusko 15, Sunjski 10, Dinamo 8 i Slavonac 5 bodova.