lopta-m1. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA 12.KOLO

 

Beskućnici iz Osekova opet izgubili i to kod kuće u Strušcu od Zrinskog, doduše minimalno, ali bodovi odoše u Odru. Ludinski Sokolovi nikako da polete, ovaj puta na Tratinčici s novajlijom iz Hrastovice samo remi i to najnepopularnijim rezultatom bez golova. Unatoč tim slabim igrama navijači očekuju plasman Sokola među prvih pet.

Dečki iz predgrađa Siska protiv Sunjskog minimalno ali zasluženo do tri nova boda i put prema osiguranju drugog mjesta na prvenstvenoj ljestvici. Grofovi su kod kuće na svom terenu lako dobili Topusko koje je u posljednja tri kola osvojilo samo jedan bod. Pešćenica kod kuće već poslovično dobrim igrama osvaja bodove. Danas su stradali Moslavci iz Popovače koji su s dva zgoditka samo ublažili poraz. Slavonac je kod kuće šest puta vadio loptu iz svoje mreže protiv Repušnjaka koji su u posljednja dva kola osvojili šest bodova. U Novskoj potop solidne momčadi Sloge Maris, čiji su igrači pet puta posezali za loptom u vlastitoj mreži koju su uputili raspoloženi igrači gračanske Mladosti, te na taj način prekinuli niz od četiri poraza na gostovanjima. Zgoditke za Mladost postigli su po dva već poslovično dobri Jurica Šenija i mlađahni rasni napadač Ante Lovrić, te Ivan Šenija. Odličnu partiju pružili su uvijek solidni kapetan momčadi Marko Miša i uvijek kad igra ozbiljno Marijan Malkoč (Paraga). Valja spomenuti i mladog vratara Bogovića koji je na vratima dobro zamjenio standarnog Danijela Totha, koji kako kažu upućeni, opet ovog vikenda bere vrganje.
Rezultati odigranih utakmica 12. kola: Sloga-Maris- Mladost GG 1:5, Dinamo- Zrinski 1:2, Slavonac- Mladost R 1:6, Sokol- Sloga H 0:0, Frankopan- Sunjski 1:0, TŠK 1932- Topusko 2:0, Pešćenica- Moslavac 4:2 i Jasenovac- Radnik 2-1.
Poredak na prvenstevnoj ljestvici nakon 12. kola: Pešćenica 28, Frankopan 25, Mladost GG 22, TŠK 20, Sloga-Maris 19, Radnik i Mladost R 18, Sokol i Moslavac po 17, Sloga 16, Topusko i Jasenovac 15, Zrinski 14, Sunjski 10, Dinamo 8 i Slavonac 5 bodova.
U 13. kolu sastaju se Topusko- Pešćenica 12. studenog u 14.00 sati, a Radnik- Sloga-Maris, Moslavac- Jasenovac, Sunjski- TŠK, Sloga- Frankopan, Mladost R- Sokol, Zrinski- Slavonac i Mladost- Dinamo u nedjelju 13. studenog u 14.00 sati.

2. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA 10. KOLO

Novom pobjedom protiv slabog Struga Strijelac je i praktički osigurao naslov jesenskog prvaka 2. ŽNL. Čestitke igračima i članovima uprave kluba na naslovu jesenskog prvaka. Vatrogasac je konačno krenuo i gostima iz Košutarice uvalio 5 komada do 63. minute kada je utakmica prekinuta, jer su gosti na terenu ostali sa manje od 7 igrača. Podovi su Derby susret desetog kola riješili protiv Volodera u svoju korist, a očevici kažu da je suđenje bilo dosta slabo. Metalac i Lokomotiva podijelili bodove u Međuriću. Isto se to dogodilo u Rajiću i Puski gdje su Sokoli odigrali neriješeno s Tomislavom, a Sava sa Šartovcom.
Rezultati 10. kola: Strijelac- Strug 2:1, Vatrogasac- Mladost 5:0 prekid u 63 min., Podovi- Voloder 4:1, Metalac- Lokomotiva 1:1, Sokol- Tomislav 2:2 i Sava- Šartovac 1:1.
Poredak na ljestvici nakon 10. kola: Strijelac 27, Podovi 21, Sokol 19, Voloder 17, Lokomotiva 16, Mladost, Metalac i Šartovac po 12, Sava 11, Tomislav 8 i Vatrogasac i Strug po 6 bodova. U posljednjem kolu sastaju se 13. studenoga u 14.00 sati: Šartovac- Strijelac, Tomislav- Sava, Lokomotiva- Sokol, Voloder- Metalac, Mladost- Podovi i Strug- Vatrogasac.

3. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA SKUPINA KUTINA 10. KOLO

Ekonomik se oporavio i iza sebe ostavio loše igre što dokazuje novom pobjedom u Brinjanima. Sloga i M.Gubec u Potoku podijelili plijen. U D.Gračenici golijada gdje je postignuto 11 golova na obje strane, a igrači Moslavine osvojili bodove protiv Selišta. Jelengrad je minimalno dobio Dinamo iz Jamarica ali dovoljno za jesenski naslov na čemu im od srca čestitamo. Nogometaši iz Rogovog Malog Kuvajta s četiri laka komada otpratili goste iz Ilove i popeli se na drugo mjesto prvenstvene tablice, dok su se igrači Dinama iz Kutine u ovom kolu odmarali.
Rezultati 10. kola: Brinjani- Ekonomik 1:3, Sloga- Matija Gubec 1:1, Moslavina DG- Selište 6:5, Jelengrad- Dinamo J 2:1 i Naftaplin- Garić 4:0.
Poredak na prvenstvenoj ljestvici nakon 10. kola: Jelengrad 25, Naftaplin 19, Dinamo KT i Ekonomik 17, Matija Gubec 16, Sloga i Ekonomik po 13, Moslavina 8, Garić 7, Dinamo 5 i Brinjani 2 boda.
U posljednjem kolu 13. studenog u 14.00 sati sastaju se : Dinamo J- Naftaplin, Selište- Jelengrad, M.Gubec- Sloga, Ekonomik- Sloga i Dinamo KT- Brinjani. Garić je u posljednjem kolu slobodan.