lopta-m1. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA 8. KOLO

 

Osmo je kolo bilo veoma efikasno. Strijelci su postigli 34 zgoditka što znači prosjek po utakmici 4,2.

 

Šest zgoditaka postigli su napadači Sloge Maris protiv Repušničke Mladosti za drugo mjesto na prvenstvenoj ljestvici. Isto su tako Grubecovi crveno crni na svom terenu u Galdovu zabili Jasenovcu pola tuceta za vrh prvenstvene ljestvice. U Derby susretu kola koji je igran u parku Grofova u Topolovcu domaćin je odigrao neodlučeno sa vrlodobrim dečkima iz Pešćenice. Sokol je na svojoj Tratinčici konačno proradio i u visokom letu prisilio dobre goste iz Majura da pet puta posežu za loptom u svom golu. Zrinski kod kuće na svom terenu nije mogao uzeti bodove gostima iz Hrastovice odigravši neriješeno. Moslavci su u Lipovljanima uzeli bod, a mogli su i više jer Slavoncima nikako da krene. Beskućnici iz Osekova su zgoditkom Vedrana Kunšteka uzeli sve dobrim gostima iz Topuskog- doduše minimalno, ali zasluženo. U Športskom parku Franje Šturlana navijači Dedinih i Gliginih plavih u prvom su dijelu bili dosta tužni i zabrinuti, ali su zato u drugom dijelu došli na svoje jer su njihovi ljubimci teže nego što se to uopće moglo i naslutiti dobili dobre goste iz Sunje. Golove za domaće postigli su Marino Gligić, Ivan Markanović, Jurica Šenija i mlađahni Ante Lovrić.
Rezultati 8. kola: Sloga-Maris- Mladost R 6:0, Zrinski- Sloga 1:1,Mladost GG- Sunjski 4:2, Dinamo- Topusko 1:0, Slavonac- Moslavac 0:0, Sokol- Radnik 5:2, Frankopan- Jasenovac 6:0, TŠK- Pešćenica 3:3.
Poredak na ljestvici nakon 8. kola: Frankopan, Sloga Maris, Mladost GG i Pešćenica po 16, Sokol 15, TŠK, Radnik i Moslavac 14, Topusko 11, Mladost R 9, Zrinski i Dinamo po 8, Jasenovac 6, Sloga 5, Slavonac 4 i Sunjski 3 boda.
U 9.kolu 15. listopada u 15.30 sastaju se Jasenovac- TŠK i Topusko- Slavonac, a 16.listopada u isto vrijeme igraju Pešćenica- Sloga-Maris, Radnik- Frankopan, Moslavac- Sokol, Sunjski- Dinamo, Sloga- Mladost GG i Mladost R-Zrinski.

2. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA 6. KOLO

Podovi su na svom terenu premostili Savu iz Puske. Metalac je napokon zaigrao ozbiljno protiv dobrih Rajićana. Vatrogasac je na svom terenu izgubio od Šartovca, a Koštarćani su na svom terenu bivšem županijskom prvoligašu iz Kutine zabili 6 komada. Strug i Tomislav su u Bročicama podijelili plijen, a kanarinci Zdravka Bartolića izgubili u Banovoj Jaruzi doduše minimalno, ali bodovi ostaju na kontu Strijelca.
Rezultati 6. kola: Strijelac- Voloder 2:1, Mladost- Lokomotiva 6:4, Strug- Tomislav 2:2, Vatrogasac- Šartovac 2:3, Podovi- Sava 5:0, Metalac- Sokol 3:1 M.Gubec slobodan.
Poredak na ljestvici nakon 6. kola: Podovi i Strijelac 15, Sokol 12, Voloder i Metalac 10, Mladost 9, Lokomotiva 8, Šartovac i Sava 7, Strug 5, Tomislav 3 i Vatrogasac 1 bod.
U 7. kolu, 16. listopada u 16.00 sati sastaju se Naftaplin- Moslavina, Garić- Sloga, Dinamo J- Brinjani, Selište- Dinamo Kt, M.Gubec- Ekonomik, Jelengrad je slobodan.

3. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA SKUPINA KUTINA 6. KOLO

Dva različita poluvremena u D.Vlahiničkoj gosti iz Selišta vodili su 3:1 i na kraju izgubili golom razlike. Dva Dinama u Kutini zametnuli su megdan,a bolji je bio domaćin i uzeo bodove. Garić, gle čuda, izvojevao je prvu pobjedu i to u gostima kod Brinjanaca, dok su u dobrosusjedskom Derbiju u Potoku bolji bili naftaši iz malog Kuvajata. Momci iz parka prirode Moslavačka gora krče sve pred sobom glatko dobivši Moslavinu. Dečki sa Peradarstva iz Kutine bili su slobodni.
Rezultati 6. kola: Ekonomik- Selište 4:3, Dinamo KT- Dinamo J 2:0, Brinjani- Garić 2:4, Sloga- Naftaplin 3:4, Moslavina- Jelengrad 0:3.
Poredak nakon 6. kola: Jelengrad 16, Dinamo KT 14, Naftaplin 13, M.Gubec i Selište 9, Ekonomik 8, Sloga 6, Garić 4, Moslavina i Dinamo J 2 i Brinjani 1 bod.
U 7. kolu 16. listopada u 16.00 sati sastaju se: Naftaplin- Moslavina, Garić- Sloga, Dinamo J- Brinjani, Selište-Dinamo KT i M.Gubec-Ekonomik. Jelengrad je slobodan.