lopta-m1. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA 7.KOLO

 

Pešćenica je dobrom igrom dobila kod kuće Frankopan i zasjela na vrh prvenstvene ljestvice.

Na parku Grofova domaćin je s deset igrača bio bolji od gostiju iz Jazavice. Čudo se dogodilo u Majuru gdje je Slavonac remizirao s Radnikom. Gračanski su plavi u subotu osjetili što znači nekoga dobiti prije utakmice, pa su zasluženo izgubili u Topuskom od solidnog domaćina. Sokolovi su u Jasenovcu preletjeli Savu i Unu, doduše samo jednom, što je bilo dovoljno za tri boda. Zrinski je kao gost u Sunji uzeo sve za drugu pobjedu u sedam kola, a Sloga je u Hrastovici pokazala zube Repušnjacima za prvu pobjedu. U Popovači Derby klubova s područja Općine protekao je u koretnoj i fer borbi, gdje je domaćin Moslavac golovima svojih ponajboljih igrača S.Štrka, Hajeka i Brtana uzeo sve dečkima iz Osekova.
Rezultati 7. kola: TŠK- Sloga Maris 3:1, Pešćenica- Frankopan 3:1, Jasenovac- Sokol 0:1, Radnik- Slavonac 1:1, Moslavac- Dinamo 3:0, Topusko- Mladost 2:0, Sunjski- Zrinski 0:2, Sloga- Mladost R 2:0.
Poredak na ljestvici nakon 7. kola: Pešćenica 15, Radnik 14, Mladost GG, Frankopan, Sloga Maris i Moslavac po 13, TŠK i Sokol po 12, Topusko 11, Mladost R 9, Zrinski 7, Jasenovac 6, Dinamo i Sloga po 5, Sunjski i Slavonac po 3 boda.
U 8. kolu 8. listopada u 15.30 sati igraju Sokol- Radnik i Frankopan- Jasenovac, a 9. listopada u 15.30 sati Sloga-Maris- Mladost R, Zrinski- Sloga, Mladost GG- Sunjski, Dinamo- Topusko, Slavonac- Moslavac i TŠK- Pešćenica.

2. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA 5. KOLO

Na vrhu promjene Strijelac je lako dobio Metalca i zasjeo na vrh, jer su Podovi izgubili u Rajiću od Sokola. Vatrogasac je konačno malo bolje zaplivao i uzeo bod Savi u Puski, a Strug je potopio doduše kao gost Žicine dečke s Risovca. Tomislav nikako da sredi svoje nišanske sprave izgubivši kod kuće od Koštarćana. Voloderski su kanarinci u gostima kod bivšeg županijskog prvoligaša odigrali neodlučeno i približili se skupini vodećih na samo dva boda.
Rezultati 5. kola: Metalac- Strijelac 2:4, Sokol- Podovi 1:0, Sava- Vatrogasac 3:3, Šartovac- Strug 2:4, Tomislav- Mladost 1:3 i Lokomotiva- Voloder 1:1.
Poredak nakon 5. kola: Strijelac, Podovi i Sokol po 12, Voloder 10, Lokomotiva 8, Metalac i Sava po 7, Mladost 6, Šartovac i Strug po 4 i Vatrogasac 1 bod.
U 6. kolu 9. listopada sastaju se Strijelac- Voloder, Mladost- Lokomotiva, Strug- Tomislav, Vatrogasac- Šartovac, Podovi- Sava i Metalac- Sokol.

3. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA SKUPINA KUTINA 5. KOLO

Jelengrad u svom Parku prirode nije dopustio iznenađenje gdje su Potočani pet puta vadili loptu iz mreže. U malom Kuvajtu su gosti iz Brinjana popili tri crne kave za nove bodove Rogovih momaka. Kutinski se Dinamo popeo na Garić uzevši mu bodove, a imenjak u Jamaricama odigrao samo neriješeno s gostima iz Donje Vlahiničke. Matija Gubec je kao gost nanio prvi poraz solidnim Selištanima. Moslavina je bila slobodna.
Rezultati 5. kola: Jelengrad- Sloga 5:2, Naftaplin- Brinjani 3:1, Garić- Dinamo KT 1:3, Dinamo J- Ekonomik 2:2, Selište- M.Gubec 1:3.
Poredak na ljestvici nakon 5. kola: Jelengrad 13, Dinamo KT 11, Naftaplin 10, Matija Gubec i Selište po 9, Sloga 6, Ekonomik 5, Moslavina DG i Dinamo J po 2, Brinjani i Garić po 1 bod.
U sljedećem, 6. kolu 9. listopada sastaju se: Ekonomik- Selište, Dinamo KT- Dinamo J, Brinjani- Garić, Sloga- Naftaplin, Moslavina- Jelengrad, Matija gubec je slobodan.