lopta-m1. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA 6. KOLO

 

Crveno- crni su još jučer na svom terenu u Galdovu počastili susjeda s parka Grofova podarivši im tri komada i otvorivši si put prema vrhu prvenstvene ljestvice.

 

Perini su plavi kod kuće u Novskoj četiri puta zabili za nove bodove i put u elitu, a imenjaka iz Hrastovice poslali kući plakajući. Mariovi su ljubimci puno teže nego što se to očekivalo na svom terenu u Repušnici poentirali samo jednom za tri boda. Zrinski je u svojoj Odri bio još jednom dobar domaćin te gostima iz Top termi poklonio bod, odigravši bez golova. Na sličan način su i Šipićevi sokolovi poklonili bod dobroj Pešćenici odigravši neriješeno. Dečki načelnice Mice su nakon nekoliko sušnih kola osvojili sva tri boda u Lipovljanima kod slabog Slavonca. Romanovi su dečki u Strušcu odigrali jako dobro protiv dosada vodećeg Radnika uzevši mu bod i prvo mjesto na prvenstvenoj ljestvici, na čemu su im zahvalni Gračanski plavi.
U Moslavačkom Derby susretu u Gračenici megdan su podijelili domaći s gostima iz općinske metropole Popovače. Domaćin je za pola sata igre poveo sa 3:0, zgoditcima mlađahnog Ante Lovrića, Jurice Šenija i eurogolom Slavena Karića, a nakon deset minuta nastavka Šenija je još jednom poentirao da bi gosti u 62. minuti smanjili rezultat iz kaznenog udarca preko Siniše Štrka. Domaćin nije realizirao kazneni udarac s 11 metara u 50. minuti jer dvostruki strijelac J. Šenija nije pogodio vrata. Treba spomenuti veoma korektnu i fer igru obje momčadi, što je olakšalo posao sudačkoj trojci na čelu s vrlo dobrim sucem Marinkom Trutićom. Suđenje kakovo se samo poželjeti može. Dobru igru kod domaćina pružili su Marino Gligić, Ante Lovrić, Slaven Karić i dvostruki strijelac J. Šenija, dok je kod gostiju bolji od ostalih bio Siniša Štrk.
Rezultati 6. kola: Sloga-Maris- Sloga H 4:0, Mladost R- Sunjski 1:0, Zrinski- Topusko 0:0, MLadost GG- Moslavac 4:1, Dinamo- Radnik 1:1, Slavonac- Jasenovac 0:1, Sokol- Pešćenica 1:1 i Frankopan- TŠK 3:1.
U 7. kolu 1. i 2.listopada sastaju se: Jasenovac- Sokol i Topusko- Mladost GG(subota), TŠK- Sloga-Maris, Pešćenica- Frankopan, Radnik- Slavonac, Moslavac- Dinamo, Topusko- Mladost GG, Sunjski- Zrinski i Sloga H- Mladost R.

2. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA 4. KOLO

Visoki porazi Metalca u Dvoru i Lokomotive u Banovoj Jaruzi, te prva pobjeda Šartovca u Košutarici karakteristike su četvrtoga kola. Voloder je kod kuće puno teže nego što se to očekivalo pobijedio Tomislava, polučivši samo jedan zgoditak. Sava je u Bročicama poplavila domaći Strug, a Sokolovi iz Rajića pogasili Vatrogasca nanijeviši mu četvrti uzastopni poraz.
Rezultati 4. kola: Strijelac- Lokomotiva 5:1, Voloder- Tomislav 1:0, Mladost- Šartovac 0:2, Strug- Sava 0:2, Vatrogasac- Sokol 1:2 i Podovi- Metalac 7:1.
Poredak na ljestvici nakon 4. kola: Podovi 12, Strijelac, Voloder i Sokol 9, Metalac i Lokomotiva 7, Sava 6, Šartovac 4, Mladost 3, Tomislav 2, Strug 1 i Vatrogasac bez bodova.
U 5. kolu 2. listopada sastaju se: Metalac- Strijelac, Sokol- Podovi, Sava- Vatrogasac, Šartovac- Strug, Tomislav- Mladost i Lokomotiva- Voloder.

3. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA SKUPINA KUTINA 4. KOLO

U Vlahiničkoj golijada i prva pobjeda Ekonomika nad posljednjim Garićom. Ćirini dečki s Peradarstva lako su dobili Jamarićane, a isto je, doduše kao gost, napravio u Brinjanima Jelengrad udjelivši domaćinu "samo" pet komada. U Krču su domaći i Naftaplin odigrali neriješeno, a Potočani su kod kuće pobjedili Moslavinu iz D. Gračenice. Selište je bilo slobodno u ovom kolu.
Rezultati utakmica 4. kola: M.Gubec- Dinamo J 4:0, Ekonomik- Garić 8:2, Dinamo KT- Naftaplin 3:3, Brinjani- Jelengrad 0:5, Sloga- Moslavina DG 2:1.
Poredak na prvenstvenoj ljestvici nakon 4. kola: Jelengrad 10, Selište 9, Dinamo KT 8, Naftaplin 7, Matija Gubec i Sloga po 6, Ekonomik 4, Moslavina DG 2, Dinamo J, Brinjani i Garić po 1 bod.
U 5. kolu 2. listopada sastaju se: Jelengrad- Sloga, Naftaplin- Brinjani, Garić- Dinamo KT, Dinamo J- Ekonomik i Selište- M.Gubec. Moslavina je slobodna.