lopta-m1. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA 5. KOLO

 

Još u subotu Grubecovi crveno crni nanijeli su prvi poraz Perinoj legiji iz Jazavice- Roždanika, što govori da se vraćaju u formu i borbu za vrh.

Repušnjaci umjesto kupanja i rekreacije doživjeli potop. Slavonci su u Pešćenici pokazali da znaju igrati nogomet i domaćinu uzeli bod. Grofovi su na svom parku nanijeli prvi poraz Sokolima i uključili se u borbu za vrh. Moslavac je u Popovači teže nego što se očekivalo dobio Zrinski, kojem nikako da krene. Novajlije su u Sunji odigrali međusobno za prvu pobjedu Sunjskog. Veliko veselje svojim navijačima priredili su igrači Mladosti GG, Dedini i Gligini puleni te s tri gola demontirali dosada neporaženog Radnika na njegovom bunjištu u Majuru. Poveli su golom Malkoča, da bi domaćin iz kaznenog udarca izjednačio za kraj prvog dijela, a onda su u drugom poluvremenu golovima izvrsnog Jurice Šenije i mlađahnog Lovrića osigurali pobjedu. Utakmica Jasenovac- Dinamo Osekovo je odgođena.

Rezultati 5. kola: Frankopan- Sloga-Maris 2:0, TŠK- Sokol 2:0, Pešćenica- Slavonac 1:1, Radnik- Mladost GG 1:3, Moslavac- Zrinski 2:1, Topusko- Mladost R 4:0, Sunjski- Sloga H 2:0.
Poredak na ljestvici nakon 5. kola: Radnik 12, Pešćenica 11, Mladost GG, Frankopan, Sloga Maris i Moslavac po 10, TŠK 9, Sokol 8, Topusko 7, Mladost R 6, Dinamo 4, Zrinski, Jasenovac i Sunjski po 3, Sloga i Slavonac po 2 boda.
Parovi 6. kola: u subotu, 24. rujna u 16 sati sastaju se Sokol- Pešćenica i Frankopan- TŠK, a u nedjelju, 25. rujna u 16 sati Sloga-Maris- Sloga H, Mladost R- Sunjski, Zrinski- Topusko, Mladost GG- Moslavac, Dinamo- Radnik i Slavonac-Jasenovac.

2. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA 3. KOLO

Podovi su u Derby susretu uzeli mjeru gostima iz Banove za prvo mjesto i maksimum osvojenih bodova. Metalac je kod kuće lakoćom pogasio Vatrogasce udjelivši im 7 komada. Sokol je bez većih napora preplivao Strug, a Mladost iz Košutarica nikako da prepliva Savu u Puski. Voloderski su kanarinci lakše nego što se očekivalo uzeli mjeru Šartovcu na njegovom Risovcu, a Tomislav i Lokomotiva u Subockoj podijelili plijen odigravši najnepopularnijim rezultatom u nogometu bez golova.
Rezultati utakmica 3. kola: Podovi- Strijelac 3:2, Metalac- Vatrogasac 7:1, Sokol- Strug 4:2, Sava- Mladost 3:1, Šartovac- Voloder 0:3, Tomislav- Lokomotiva 0:0.
Poredak nakon 3. kola: Podovi 9, Metalac i Lokomotiva po 7, Strijelac, Voloder i Sokol po 6, Mladost i Sava po 3, Tomislav 2, Šartovac i Strug po 1 i Vatrogasac bez bodova.
U sljedećem kolu 25. rujna u 16.30 sastaju se: Strijelac- Lokomotiva, Voloder- Tomislav, Mladost- Šartovac, Strug- Sava, Vatrogasac- Sokol, Podovi- Metalac.

3. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA SKUPINA KUTINA 3. KOLO

Novom pobjedom Selištani zasjeli na vrh prvenstvene tablice. Moslavina i Brinjani podijelili bodove, Rogovi su Naftaši dobrano naprašili Ekonomik, kao i Gubci u Ilovi indisponiranog Garića kojem nikako da krene. U Derby susretu Jelenčani su na jedvite jade iščupali jedan bod protiv solidnih igrača Dinama iz Krča (Kutine). Potočani su u ovom kolu bili slobodni.
Rezultati 3. kola: Moslavina- Brinjani 1:1, Jelengrad- Dinamo KT 1:1, Naftaplin- Ekonomik 5:0, Garić- M.Gubec 1:5, Dinamo J- Selište 2:3.
Poredak nakon 3. kola: Selište 9, Jelengrad i Dinamo KT po 7, Naftaplin 6, Sloga i M.Gubec po 3, Moslavina DG 2, Dinamo, Garić, Ekonomik i Brinjani po 1 bod.
U narednom kolu 25. rujna se sastaju: M.Gubec- Dinamo J, Ekonomik- Garić, Dinamo KT- Naftaplin, Brinjani- Jelengrad i Sloga- Moslavina DG. Selište je slobodno.