lopta-m1. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA 4. KOLO

 

Radnik je u Odri nadigrao domaćina, pa su Solomunovi puleni s maksimumom zasjeli na vrh. Topusko je u Hrastovici uzelo veliki bod. U moslavačkom derbiju u Repušnici Mladost je nadigrala Moslavca i uzela mu bodove. Sloga-Maris je lako dobila Sunjski i odličnim igrama grabi prema vrhu.

 

Sokol je još jučer u Ludini lakše nego što se očekivalo dobio Frankopana, a Slavonac je kod kuće protiv Grofova pao bez opaljenog metka primivši pet komada. Beskućnici su u Strušcu odigrali dobro protiv dosad vodeće Pešćenice uzevši im bod.

Gračani su kod kuće konačno odigrali dobro, iako to u poluvremenu nije bilo evidentno, ali su u drugom dijelu Jurica Šenija i Gligini unuci pod dirigentskom palicom kapetana Marka Miše zabili Micinim dečkima pet komada.
Rezultati 4. kola: Sloga-Maris- Sunjski 3:0, Sloga- Topusko 1:1, Mladost R- Moslavac 2:0, Zrinski- Radnik 1:3, Mladost GG- Jasenovac 5:0, Dinamo- Pešćenica 2:2, SLavonac- TŠK 0:5, Sokol- Frankopan 2:0.
Poredak nakon 4. kola: Radnik 12,Pešćenica i Sloga -Maris 10, Sokol 8, Frankopan, Mladost GG i Moslavac po 7, Mladost R i TŠK po 6, Topusko i Dinamo po 4, Zrinski i Jasenovac po 3, Sloga 2, Slavonac 1 i Sunjski bez bodova.
Parovi 5. kola koje se igra u subotu i nedjelju, 17. i 18. rujna/ subota: Frankopan- Sloga-Maris, Jasenovac- Dinamo i Topusko- Mladost R; nedjelja: TŠK- Sokol, Pešćenica- Slavonac, Radnik- Mladost GG, Moslavac- Zrinski i Sunjski- Sloga. Sve utakmice počinju u 16.00 sati.

2. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA 2.KOLO

U subotu su žuti iz Volodera na 44. Voloderskoj jeseni dobrano počastili goste iz Puske koji su u svoj Park prirode Lonjsko polje odnijeli punu mrežu sa šest komada. Vatrogasac nikako da oriba Podove iz Dvora koji, možemo sada slobodno reći, postavljaju kandidaturu za sam vrh. Lokomotiva je u Kutini imala jedva toliko pare za minimalnih 4:3 protiv dobrih Šartovčana. Novajlija je iz Košutarice najavio da se bodovi neće lako nositi iz njihove kuće, podrezavši Sokolu krila za minimalnu pobjedu i prve bodove. Metalci su u Bročicama stali na pola puta s domaćinom podjelivši bodove. U Novoj Subocki bilo je svega- crvenilo se do grada Novske jer je mladi sudac Ivica Hrastović podijelio pet crvenih kartona, dva domaćima i tri gostima iz Banove koji su malo zaboravili da osim bodova u sportu ima i fair-play. Prema izjavi delegata utakmice mladi je sudac dobro obavio svoj posao.
Poredak nakon 2. kola: Podovi i Lokomotiva po 6, Metalac i Tomislav 4, Voloder, Sokol i MLadost K po 3, Šartovac i Strug 1, Sava i Vatrogasac bez bodova.
Parovi 3. prvenstvenog kola 18.rujna u 16.30: Podovi- Strijelac, Metalac- Vatrogasac, Sokol- Strug, Sava- Mladost K, Šartovac- Voloder i Tomislav- Lokomotiva.

3. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA SKUPINA KUTINA 2. KOLO

Selište je novom pobjedom najavilo bolje dane i pohod na vrh. Naftaši iz Strušca nisu poklekli pod Gubčevim topolama uzevši im bodove. Ekonomik ni novom tehnologijom nije mogao parirati osnaženim momcima iz Jelenske koji su im udijelili pet šamara proglašavajući kandidaturu za vrh 3. ŽNL. Kutinski je Dinamo minimalno dobio Donjogračane za nove bodove, a Potočani su u Brinjanima slavili za prve bodove. Dečki iz Jamarica su bili slobodni.
Poredak na ljestvici nakon 2. kola: Jelengrad, Dinamo i Selište po 6, Naftaplin i Sloga po 3, Moslavina, Ekonomik, Dinamo J i Garić po 1, Brinjani i Matija Gubec bez bodova.
U 3. kolu 18.rujna u 16.30 sati sastaju se: Moslavina DG- Brinjani, Jelengrad- Dinamo KT, Garić- M.Gubec, Naftaplin- Ekonomik i Dinamo J- Selište. Dečki iz Brinjana su slobodni.