rk_moslavac_mRukometni klub Moslavac nedavno je nastupio na dva turnira na kojima je postigao zapažene rezultate.

Na turniru održanom povodom Lipovljanskih susreta u Lipovljanima, seniorska ekipa RK Moslavca nadjačala je domaći Slavonac rezultatom 23-18 te izborila pobjedu protiv RK Novska,inače člana 3. HRL sjever osvojivši tako 1. mjesto što je najveći uspjeh od kada postoji seniorska ekipa kluba. "To je samo dokaz kvalitetnog  rada, a uz bolje uvjete rezultati zasigurno mogu biti još bolji"- ističu iz RK Moslavac.
U sklopu manifestacije "Oj, jabuko crveniko" u Velikoj Ludini održan je turnir u mini rukometu gdje su nastupile djevojčice i dječaci iz Rukometne škole Popovača i Velika Ludina.Djevojčice 2000. godište na ovom natjecanju izborile su drugo mjesto, a dječaci treće. Kako kažu u klubu, to potvrđuje da za rukomet postoji interes u Popovači i Velikoj Ludini, a s obzirom na nedostatak velike dvorane za treniranje i igru velikog rukometa, rezultati su i više nego zadovoljavajući.
Početkom školske godine krenuo je i novi ciklus treninga za djevojčice i dječake u rukometnoj školi. Sva zainteresirana djeca, djevojčice i dječaci rođeni od 1998. do 2004. godine mogu se javiti u školsku sportsku dovranu utorkom i četvrtkom od 18.30- 21.00 sat i upisati se odnosno probati trenirati rukomet. Informacije se mogu dobiti i na sljedeće brojeve: 098/430-440(Miroslav) i 091/658-4522(Dragomir).