lopta-m1. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA 3. KOLO

Novom pobjedom Grubecovi crveno- crni iz predgrađa dokazuju da su dobro pripremljeni za novu sezonu, što su gosti iz Lipovljana osjetili na vlastitoj koži. U Jasenovcu su Odrani konačno došli na svoje i uzeli sve miljenicima načelnice Mice osvojivši prve bodove u novoj sezoni, a isto je pošlo za nogom igračima Top termi protiv još uvijek nesnalažljivih novajlija iz Sunje.

Sokol i Sloga Maris u Ludini podijelili su plijen odigravši neriješeno. Najveće iznenađenje ovoga kola priredili su beskućnici iz Osekova na Parku Grofova pobijedivši domaćina koji pretendira na prvo mjesto. U Pešćenici golijada s postignutih sedam golova- četiri u mreži igrača Dede Jajetića, a tri u mreži solidnih domaćina. Sve to garnirao je svojom "kvalitetnom" arbitražom sudac Svjantko. Radnik kao u najboljim danima ne posustaje i novom pobjedom protiv Marekovih pulena osvaja maksimum u tri kola i vrh prvenstvene ljestvice. Moslavac je kod kuće remizirao s novajlijom iz Hrastovice, a prema izjavi očevidaca domaćin je zakinut od strane suca Miška za očiti kazneni udarac.
Rezultati 3. kola: Sokol- Sloga-Maris 2:2, Frankopan- Slavonac 3:0, TŠK 1932- Dinamo 1:2, Pešćenica- Mladost GG 4:3, Jasenovac- Zrinski 0:3, Radnik- Mladost R 2:1, Moslavac- Sloga 1:1, Topusko- Sunjski 3:2.
Poredak na prvenstvenoj ljestvici nakon 3. kola: Radnik i Pešćenica po 9, Sloga Maris, Frankopan i Moslavac po 7, Sokol 5, Mladost GG 4, Mladost R, Zrinski, TŠK, Topusko, Jasenovac i Dinamo po 3, Slavonac i Sloga 1, Sunjski 0 bodova.
Parovi 4. kola: u subotu, 10.09. u 17.00 sati Sokol- Frankopan, a u nedjelju, 11.09. sastaju se Sloga-Maris- Sunjski, Sloga- Topusko, Mladost R- Moslavac, Zrinski- Radnik, Mladost GG- Jasenovac, Dinamo- Pešćenica i Slavonac- TŠK.

2. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA 1. KOLO

Strijelac je kao gost na Husainu 6 puta pogodio i sridu, za prve bodove. Momci Podova iz Dvora u ulozi novajlije dokazali su protiv Struga da se i na području od posebne državne skrbi igra dobar nogomet. Metalac je kod kuće počastio novajliju iz Košutarice, pa nek se zna tko je starosjedilac u ligi. Voloder na žalost ljubitelja nogometa nije u Rajiću zaustavio Sokolov let ostavivši im sva tri boda. Lokomotiva iz Kutine uspješno je preplivala Savu za prve bodove i najavila povratak u 1. Županijsku ligu. Žicini su dečki u Šartovcu bili dobri domaćini te počastili goste iz Nove Subocke jednim bodom.
Rezultati odigranih utakmica prvoga kola: Vatrogasac- Strijelac 0:6, Podovi- Strug 4:2, Metalac- Mladost K 2:0, Sokol- Voloder 2:1, Sava- Lokomotiva 2:3 i Šartovac- Tomislav NS 1:1.
Poredak na ljestvici nakon prvoga kola: Strijelac, Podovi, Metalac, Lokomotiva i Sokol po 3, Šartovac i Tomislav 1 bod, Vatrogasac, Strug, Mladost K, Sava i Voloder bez bodova.
U 2. kolu 11.09. u 17.00 sati sastaju se : Tomislav- Strijelac, Lokomotiva- Šartovac, Voloder- Sava(SUBOTA), Mladost- Sokol, Strug- Metalac i Vatrogasac- Podovi.

3. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA SKUPINA KUTINA 1. KOLO

Karakteristika prvoga kola su pobjede Selišta u Strušcu te neriješen rezultat Jamaričana u Ilovi. Kutinčani su iz Potoka odnijeli sve, Ekonomik je u D.Gračenici uzeo bod Moslavini, a pojačani Jelengrad startao je dobro protiv snažnog M.Gupca i tako najavio kandidaturu za prvo mjesto i ulazak u 2. ŽNL.
Rezultati 1. kola: Sloga- Dinamo KT 3-4, Moslavina- Ekonomik 2:2, Jelengrad- M.Gubec 2:0, Naftaplin- Selište 0:1, Garić- Dinamo J 2:2. Brinjani su u 1. kolu bili slobodni.
Poredak nakon prvog kola: Jelengrad, Dinamo Kt i Selište po 3 boda, Moslavina, Ekonomik, Garić, Dinamo J 1 bod, Sloga, Gubec i Naftaplin bez bodova.
U drugom kolu 11.09. s početkom u 17.00 sati sastaju se: Selište- Garić, M.Gubec- Naftaplin, Ekonomik- Jelengrad, Dinamo Kt- Moslavina DG i Brinjani- Sloga. Dinamo iz Jamarica je slobodan.