lopta-mU okviru proslave blagdana Velike Gospe u Potoku je održan 31. Memorijalni nogometni turnir "Medić- Bolčević- Marković".

Na Memorijalu je sudjelovalo osam momčadi s područja Općine Popovača, i to Moslavac, Dinamo O, Branitelj, Ekonomik, Moslavina DG, Jelengrad, Voloder- veterani te organizator turnira- NK Sloga.

Turnir je obilježila kvalitetna organizacija te dobra posjećenost. Kroz dva je dana, naime, svoje klubove došlo bodriti oko 450 gledatelja za koje je osigurana i mogućnost osvježenja. Prvog dana turnira u četvrtfinalu postignuti su sljedeći rezultati: Moslavac- Dinamo O 3:1, Sloga- Branitelji 2:0, Ekonomik- Moslavina DG 1:1 (na jedanaesterce 5:6), Jelengrad- Voloder-veterani 0:1. U polufinalnim borbama Moslavina DG- Voloder-veterani  0:1, Sloga- Moslavac 1:4. U utakmici za treće mjesto Sloga-Moslavina DG 3:1. Pobjednik turnira je Moslavac koji je u finalu pobjedio Voloder-veterane u dramatičnoj završnici postigavši pobjedonosni zgoditak u posljednjim sekundama utakmice za 3:2. Najbolji i najefikasniji nogomet prikazali su igrači Moslavca koji su kroz tri utakmice postigli deset zgoditaka.