rk-moslavac1998-mŠportski dio ovogodišnjeg Programa obilježavanja Dana Općine Popovača zaključuje se u subotu, 18. lipnja III. Općinskim kupom u minirukometu, II. Memorijalnim turnirom u gađanju glinenih golubova, finalnom utakmicom VI. Općinskog kupa u nogometu te svečanom dodjelom nagrada športašima. 

 

U organizaciji Rukometnog kluba "Moslavac" će se u subotu, 18. lipnja na terenu Športskog parka "Moslavac" u Popovači održati III. Općinski kup u minirukometu. Voditelj škole rukometa ŠRK "Moslavac" Miroslav Lončarić ovim putem skreće pozornost sudionika da je presvlačenje ekipa individualno obzirom da nema svlačionica, te da je za svako dijete osigurano osvježenje uz sendvič i bočicu vode. U slučaju lošeg vremena turnir se održava u maloj športskoj dvorani OŠ Velika Ludina.

III. Općinski kup u minirukometu "Popovača 2011"- Ekipe i raspored natjecanja

U organizaciji Lovačkog društva „Šljuka" iz Popovače, II. Memorijalni turnir u gađanju glinenih golubova 'Ivan Šerbetski- Šerbo' održava se u subotu na streljani Lovačke kuće u Ribnjači s početkom u 10 sati. Finalna utakmica VI. Općinskog kupa u nogometu na rasporedu je u 18 sati, a igra se na terenu Športskog parka „Moslavac" u Popovači.
Proglašenje pobjednika športskih natjecanja i svečana dodjela priznanja u športu koju priprema Zajednica športskih udruga Općine Popovača održat će se u Domu kulture u Popovači s početkom u 21 sat.