lopta-m1. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA 29.KOLO

 

U 29., pretposljednjem kolu riješena je i posljednja dilemma- iz lige ispada kutinska Lokomotiva.

 

Šteta kluba s takvim uvjetima koji mora u niži stupanj natjecanja. Prvak je već odavno poznat. U derby susretu začelja Lokosi nisu uspjeli pokoriti Gračane ni nakon vodstva od dva gola razlike, a posebno što je momčad gostiju ostala bez vratara Danijela Totha, pa je na vrata stao mladi Lovrić koji je bio i igrač utakmice. Treba spomenuti i arbitra Grgurića koji je svojom "čudnom" arbitražom garnirao susret. Zrinski je minimalno dobio Pešćenicu, a dečki Ivice Solomuna Doline Grofove. Sloga Maris je visoko dobila momke Maria Vidovića, a Topusko beskućnike iz Osekova koji su kao novajlije u ligi već prije osigurali opstanak. Od zadovoljstva cvatu njihovi šefovi Roman, Mija i Drndač. Frankopan i Sokol remizirali, a Moslavac je peticom ispratio goste iz Lipovljana. Prvak je prvak pred kojim su gosti iz Jasenovca pokleknuli "samo" devet puta.

Rezultati 29. kola: Zrinski- Pešćenica 1:0, Radnik-TŠK 2:1, Sloga Maris- Mladost R 4:1, Topusko- Dinamo 4:0, Frankopan- Sokol 2:2, Moslavac- Slavonac 5:2, Lekenik- Jasenovac 9:0, Lokomotiva- Mladost GG 3:3.
U posljednjem, 30.kolu koje se igra u nedjelju, 19.lipnja s početkom u 18.00 sati sastaju se: Pešćenica- Lokomotiva, Lekenik- Mladost GG, Jasenovac- Moslavac, Slavonac- Frankopan, Sokol- Topusko, Dinamo- Sloga Maris, Mladost R-Radnik, TŠK- Zrinski.

3. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA SKUPINA KUTINA 22. KOLO

U zaostaloj utakmici koja je odgođena zbog smrtnog slučaja u Selištu je Matija Gubec pobijedio domaćina pa je na taj način osvojio drugo mjesto ispred Naftaplina. Selište- Matija Gubec 0:4.