kbk-moslavac-pula-mU Puli je u subotu održan tradicionalni kickboxing turnir pod nazivom «ALPE ADRIA OPEN» na kojem su vrlo uspješno nastupili članovi kickboxing kluba «Moslavac» iz Popovače.

Trener Šalković je na ovo natjecanje poveo većinu športaša od kojih su neki po prvi put izašli na sportska borilišta i vrlo dobro predstavili svoj klub. Ukupno je osvojeno 15 medalja od čega dva zlata, šest srebra i sedam bronci te naslov najboljeg seniora koji je pripao Marku Filipoviću.kbk-moslavac-pula1

kbk-moslavac-pula2
U seniorskoj konkurenciji Miroslav Grgić odradio je doista nekoliko teških i kvalitetnih borbi osvojivši zlato u semi kontaktu i broncu u paru s Filipovićem u timskim borbama. U juniorskoj konkurenciji najuspješniji je bio Silvio Đudarić koji je u light kontaktu osvojio treće mjesto, dok su kod kadeta najviše uspjeha imali Hrvoje Stakor s osvojenim srebrom u semi i light kontaktu, te Mateo Đudarić s osvojenom srebrnom medaljom u semi kontaktu i broncom u light kontaktu. Od kadeta treba spomenuti i Patrika Harapina sa srebrnom medaljom u semi kontaktu te Tina Turića i Marka Jaića s osvojenim broncama u light kontaktu. U konkurenciji mlađih kadeta koji su prvi put nastupili, najviše uspjeha imao je Borna Hubak s osvojenom srebrnom medaljom te Nikola Rožić, Monika Kadak i Eugen Cerovec sa brončanim medaljama.

kbk-moslavac-pula3

kbk-moslavac-pula4
„Ovaj turnir bio je odlična prilika da športaši koji nemaju natjecateljskog iskustva pokažu što su naučili, a starijima da se dokažu uoči državnog prvenstva u light kontaktu koje će se početkom lipnja održati u Splitu"- kaže trener Dražen Šalković.