lopta-m1. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA 25.KOLO

 

Lekenik i dalje ne posustaje. Ovaj put stradali su Repušnjaci koji su "samo" sedam puta posezali za loptom u vlastitoj mreži.

Isto, ali u nešto slabijem obimu, stradali su Moslavci u Popovači primivši petardu u srazu s Grofovima iz Topolovca iliti Dolinim dečkima, te na taj način učvrstili drugu poziciju na prvenstvenoj ljestvici. Lokomotiva je u sudaru sa beskućnicima ostala kratkih rukava kod kuće, jer su ih dečki dr. Romana dobili jednim golom razlike. Topusko i Radnik podijelili su plijen, kao i Micini dečki sa Slavoncem nemajući razumijevanja za goste koji biju bitku u borbi za opstanak. Frankopan je još jučer dobio Zrinski i bježi iz opasne zone, na drugoj su strani dečki iz Pešćenice kao gosti počastili Perine maze koji vjeruju da su osigurali opstanak u ligi. Gračani su kod kuće očerupali Sokola i dokazali da se nogomet igra srcem te odškrinuli vrata opstanku u ligi. Nakon vodstva od 2:0 zgodicima Lovrića i Turine(Šunke) gosti su došli do izjednačenja, da bi za tri nova boda i pobjedu poentirao Ivan Malkoč.
Rezultati 25. kola:Sloga-Maris- Pešćenica 1:4, Topusko- Radnik 1:1, Frankopan- Zrinski 2:0, Moslavac- TŠK 2:5, Lekenik- Mladost R 7:0, Lokomotriva- Dinamo 2:3, Mladost GG- Sokol 3:2, Jasenovac- Slavonac 2:2.
Poredak na ljestvici nakon 25. kola: Lekenik 65, TŠK 52, Sokol 48, Topusko 44, Radnik 42, Pešćenica 40, Moslavac 38, Mladost R 35, Jasenovac 29, Sloga- Maris i Dinamo 28, Zrinski i Frankopan 27, Slavonac 21, Mladost 20 i Lokomotiva 12 bodova.
U 26. kolu 21. svibnja u 17.30 sastaju se Pešćenica- Jasenovac i Sokol- Lokomotiva, a 22. svibnja u isto vrijeme Dinamo- Lekenik, Slavonac- Mladost GG, Mladost R- Moslavac, TŠK- Frankopan, Zrinski- Topusko i Radnik- Sloga- Maris.

2. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA 19.KOLO

Sloga i Metalac novim pobjedama protiv Strijelca i Tomislava nastavljaju mrtvu trku za naslov s tim da Metalac ima utakmicu više, ali neizvjesnost još uvijek traje jer do kraja preostaju čak tri kola. Sunjski je s lakoćom anulirao Savu, a Strug kod kuće nije uspio pripitomiti Sokola. Šartovčani su lagano pogasili Vatrogasca, dok su proizvođači radijatora u ovom kolu odmarali.
Rezultati 19. kola: Sunjski- Sava 4:1, Metalac- Tomislav 6:1, Strug- Sokol 0:1, Strijelac- Sloga 1:3, Šartovac- Vatrogasac 4:0, Ekonomik slobodan.
Poredak na ljestvici nakon 19. kola: Sloga i Metalac 37, Sunjski 35, Tomislav i Sokol 26, Strijelac 24, Strug 23, Vatrogasac i Šartovac 17, Sava i Ekonomik 13, Croatia brisana iz natjecanja.
U 20. kolu 22. svibnja u 17.30 sati sastaju se: Sava- Šartovac, Vatrogasac- Ekonomik, Sloga- Strug, Sokol- Metalac i Tomislav- Sunjski. Strijelac je slobodan.

3. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA SKUPINA KUTINA 19. KOLO

Na čelu ništa novoga- tri kluba u borbi za naslov na samo 4 boda. Zdravkovi su kanarinci teže nego što se očekivalo prošli Selište, a Gubec se u gostima kod Jamaričana također namučio, dok su dečki predsjednika Roga iz "malog Kuvajta" lako dobili kod kuće Dinamo, ali onaj iz Kutine. Galovićevi puleni iz Brinjana stigli su kući pjevajući, a Garić se kod kuće dobro pomučio s gostima iz Marijanskog svetišta Potoka. Moslavčani iz Donje Gračenice su u ovom kolu bili slobodni, spremajući se za put u G. Jelensku sljedećeg vikenda.
Rezultati 19. kola: Brinjani- Jelengrad 1:4, Naftaplin- Dinamo KT 4:1, Selište- Voloder 3:5, Garić- Sloga 3:2, Dinamo J- M.Gubec 2:4, Moslavina slobodna.
Poredak na prvenstvenoj ljestvici: Voloder 43, M.Gubec 40, Naftaplin 39, Garić 32, Selište 23, Jelengrad 21, Brinjani 20, Dinamo J 17, Dinamo Kt 16, Sloga 14, Moslavina 6 bodova.
U sljedećem kolu 22. svibnja u 17.30 sati sastaju se: Sloga- Selište, Voloder- Naftaplin, Dinamo Kt- Brinjani, Jelengrad- Moslavina DG, a u subotu 21. svibnja u isto vrijeme M.Gubec- Garić.