prvenstvo-rh-rijeka-mMladi članovi KBK „Moslavac" uspješno su nastupili na prvenstvu Hrvatske u kickboxingu, za juniore u semi kontaktu i seniore u low kicku, koje je prošle subote održano u Rijeci.

Za seniore svoj prvi nastup u low kicku imao je Mario Moravski koji je u kategoriji do 63,5 kg u prvoj borbi jednoglasnom odlukom sudaca pobjedio Matea Butkovića iz Rijeke i tom prilikom se ozlijedio. Morao je stoga predati polufinalnu borbu i na taj način osvaja treće mjesto na prvenstvu države.
U juniorskoj konkurenciji ponovo je najuspješniji bio Marko Filipović koji u finalu semi kontakta u kategoriji do 89 kg pobjeđuje Sebastijana Flankovića iz Karlovca i na taj način osvaja naslov juniorskog državnog prvaka. U kategoriji do 57 kg Hrvoje Stakor u prvoj borbi pobjeđuje Dinu Halepovića rezultatom 15:11, da bi u drugom kolu izgubio od Marka Stojanovića iz Rijeke, te osvaja osmo mjesto na prvenstvu.
U kategoriji do 69 kg Karlo Stakor gubi polufinalnu borbu od Matije Žužinjaka rezultatom 14:3 te osvaja brončanu medalju i treće mjesto na državnom prvenstvu.

prvenstvo-rh-rijeka1

prvenstvo-rh-rijeka2
Od ostalih natjecatelja treba spomenuti dobar nastup Marka Jaića u kategoriji do 79 kg, koji u prvoj borbi pobjeđuje Eroli Sokola iz Rijeke rezultatom 16:9 da bi u drugoj borbi izgubio od Dominika Škibole iz Rijeke 14:4 te se plasira na šesto mjesto državnog natjecanja. Nakon poduže stanke na borilišta se vratila i Kristina Prenkaj, ali gubi u prvom kolu od Lucije Cicvara iz Karlovca 6:3, kao i Tin Turić koji nije uspio pobjediti Brunu Petkovića iz Vodica te gubi zbog prevelike bodovne razlike rezultatom 11:1.
Natjecatelji iz Popovače sljedeći vikend putuju na Svjetski Kup u kickboxingu u austrijski Innsbruck gdje će pokušati dati svoj maximum među najboljim borcima iz cijelog svijeta.

prvenstvo-rh-rijeka3

prvenstvo-rh-rijeka4