kbk-moslavac-mU Bihaću je prošle subote održano natjecanje u kickboxingu pod nazivom «BIHAĆ OPEN- 2011» na kojem su, među ukupno 430 natjecatelja iz 48 klubova, ponovno vrlo uspješno nastupili i članovi KBK „Moslavac" iz Popovače osvojivši ukupno dva zlata, dva srebra i četiri bronze.

U ful kontaktu nastupili su Mario Moravski u kategoriji do 63,5 kg koji u polufinalu gubi od Ramzija Dačića iz Podgorice 2:1 te tako osvaja treće mjesto, te Alen Knežević u kategoriji do 91 kg koji nije uspio pobjediti u finalu Josipa Semerena iz Livna te tako osvaja srebrnu medalju.
Kod juniora je ponovo najbolji bio Marko Filipović koji u finalu semi kontakta u kategoriji do 89 kg pobjeđuje Luku Vindiša iz Slovenije rezultatom 6:4, dok su Karlo Stakor i Kristina Prenkaj osvojili treća mjesta na ovom natjecanju.
U light kontaktu nastupio je junior Silvio Đudarić koji je sjajnim borbama u kvalifikacijama stigao do finala i pobjedio Dražena Jasupovića iz Bosne i Hercegovine rezultatom 3:0 te tako osvojio zlatnu medalju u kategoriji do 74 kg.
U kadetskoj konkurenciji najviše uspjeha imao je Mateo Đudarić koji je tek u finalu semi kontakta poražen od Halida Dizdarevića iz Bosne i Hercegovine rezultatom 13:11, dok je Hrvoje Stakor izgubio u polufinalu kategorije do 57 kg od Roka Gregurića iz Slovenije rezultatom 13:10 te tako osvojio treće mjesto.
„Zadovoljan sam nastupom svojih športaša iako je mogao ukupni dojam biti bolji da smo dobili i dva izgubljena finala ali i ovako smo ostvarili odličan rezultat na ovom natjecanju"- kaže trener Dražen Šalković.
Sljedećeg vikenda športaši iz Popovače nastupit će na državnom prvenstvu u Rijeci u disciplinama low kick za seniore i semi kontakt za juniore.