Početna Ustrojstvo Zamjenici gradonačelnika

Najave

Obavijesti i pozivi
Zamjenici gradonačelnika Grada Popovače
Četvrtak, 19 Studeni 2009 13:59

hdz hsp letak 11 2

 

Zamjenik gradonačelnika Grada Popovače Ivica Petrović

 

Ivica Petrović rođen je 04.04.1974. godine u Kutini. Oženjen je, otac troje djece i živi u Voloderu. Srednju tehničku školu završio je u Kutini, nakon čega je upisao PMF – smjer geografija i povijest. Od 2003. godine je zaposlen, u OŠ Stjepan Kefelja i Drugoj općoj privatnoj gimnaziji s pravom javnosti, a 2014. godine u OŠ Stjepan Kefelja postaje ravnatelj.

 

Zamjenik gradonačelnika Grada Popovače Ivan Križanić

Ivan Križanić rođen je 23.01.1987. godine u Sisku. Oženjen je i živi u Strušcu. Osnovnu školu završio je u Popovači, nakon čega je upisao srednju Šumarsku i drvodjelsku školu u Karlovcu. 2006. godine, po završetku srednjoškolskog obrazovanja, upisao je preddiplomski studij na Šumarskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Uspješno je magistrirao 2012. godine na diplomskom studiju na istoimenom fakultetu, smjer Tehnike, tehnologije i management u šumarstvu. Zaposlen je u privatnoj tvrtki. Član je HDZ-a od 2012. godine, predsjednik TO HDZ-a Stružec, predsjednik mjesnog odbora Stružec i potpredsjednik gradske organizacije HDZ-a Popovača. Vjernik, rimokatoličke vjeroispovijesti.

 
 
Btn_srgp

Btn_izbori_VMO_2019


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.