Početna

Najave

Obavijesti i pozivi
U Popovači seminar "Osmišljavanje turističkog proizvoda u ruralnom i kulturnom turizmu"
Utorak, 14 Siječanj 2020 13:10

tzTuristička zajednica Grada Popovače i Hrvatska udruga za turizam i ruralni razvoj „Klub članova Selo" organiziraju jednodnevni seminar s temom „Osmišljavanje turističkog proizvoda u ruralnom i kulturnom turizmu" koji će se održati u prostoru OPG-a Belajec, Trnovka 38, Popovača u četvrtak, 23. siječnja 2020. godine s početkom u 10.00 sati.


Kako ističu organizatori, seminar je prvenstveno namijenjen poljoprivrednim gospodarstvima i ostalim subjektima u ruralnom turizmu, turističkim zajednicama,
subjektima privatnog i javnog sektora te subjektima u kulturi i ostalim zainteresiranima.
Prijavu za sudjelovanje na seminaru potrebno je uputiti Turističkoj zajednici putem e-maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ili telefonski na broj 099/ 3330188 najkasnije do utorka, 21. siječnja 2020. godine. Program seminara objavljujemo u nastavku teksta.

Za sve informacije zainteresirani se mogu obratiti i suorganizatorima, Hrvatskoj udruzi za turizam i ruralni razvoj „Klub članova Selo" na sljedeće kontakte:
Mob:+385 (0)95 2337741
Tel: +385 (0)1 2337 741
Email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

POZIVNICA ZA SEMINAR
PROGRAM SEMINARA

 
 
Btn_srgp

Btn_izbori_VMO_2019


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.