Početna

Najave

Obavijesti i pozivi
Božićni koncert u popovačkoj župi
Četvrtak, 09 Siječanj 2020 14:39

bk mU župnoj crkvi sv. Alojzija Gonzage u Popovači na blagdan Bogojavljenja, 6. siječnja, održan je već tradicionalni božićni koncert.


Koncert su otvorili članovi dramske skupine s recitacijom i tako nas podsjetili na lijep hrvatski običaj - zvjezdara.
„Članovi dječjeg zbora Božje dijete, zbora mladih Novus i mješovitog zbora predstavili su se pred prepunom župnom crkvom s nekoliko tradicionalnih i slavljeničkih pjesama. Koncert duhovne glazbe završen je uz solo Ivone Bunčić i instrumentalnu pratnju Lovre Parića Ivičića, Kristijana Jalšića i Marka Javorskog, nakon čega su svi izvođači zajedno nastupili s tradicionalnom božićnom pjesmom „Narodi nam se".
Naš župnik, velečasni Ivan Petrović zahvalio se svima na aktivnosti u protekloj godini i sve prisutne pozvao na domjenak i druženje u pastoralnom centru.
Ponosni smo kao župa što smo ove godine imali tri postave uprizorenja živih jaslica prije polnoćki. S puno ljubavi i truda svi sudionici su dočarali vjeran prikaz Isusovog dolaska na svijet. Scenski prikaz uprizorili su djeca od prvog do osmog razreda, srednjoškolci i mladi. Za glazbeni dio se pobrinuli su se članovi dječjeg zbora i zbora mladih" – poručuju iz župe.

bk 1

 
 
Btn_srgp

Btn_izbori_VMO_2019


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.