Početna

Najave

Obavijesti i pozivi
Na Trgu II ispred Doma kulture u Popovači otvoreno klizalište
Utorak, 10 Prosinac 2019 14:58

klizalisteNa popovačkom Trgu II ispred Doma kulture jučer je u sklopu ovogodišnjeg programa 'Dani Božića i adventske radosti' otvoreno klizalište.


Otvorenje klizališta s velikim su nestrpljenjem dočekali brojni okupljeni mali posjetitelji kojima je puno zabave zaželio predsjednik Gradskog vijeća Ivica Keser. Za sve posjetitelje programa otvorenja klizališta članovi Školske zadruge Jelenak iz OŠ Popovača pripremili su ukusne palačinke, kompot i čaj.
Korištenje klizališta kao i posudba klizaljki za sve je posjetitelje ove godine besplatno, a klizalište će biti otvoreno od 9. prosinca 2019. godine do 15. siječnja 2020. godine od 10,00 do 22,00 sata. Tijekom rada klizališta bit će na Trgu II otvoren i Caffe bar Dino sa prigodnom ponudom.
Napominjemo da je za sve, posebno najmlađe osigurana i besplatna škola klizanja koja će se organizirano za osnovnoškolce i stariju skupinu polaznika Dječjeg vrtića održavati svaki dan od 10.00 do 12.00 sati i od 13.00 do 15.00 sati.

 
 
Btn_srgp

Btn_izbori_VMO_2019


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.