Početna

Najave

Obavijesti i pozivi
Uz prigodnu priredbu sv. Nikola darivao djecu u Popovači
Ponedjeljak, 09 Prosinac 2019 13:04

nikola popovaca vGrad Popovača i gradska Turistička zajednica su u povodu blagdana sv. Nikole u popovačkom Domu kulture organizirali podjelu poklona za djecu predškolskog uzrasta koja ne pohađaju vrtić.


Veseo susret povodom Nikolinja uveličali su učenici 3a razreda Osnovne škole Popovača koji su pod voditeljstvom učiteljice Snježane Šket sve okupljene u kino dvorani počastili prigodnom predstavom.
Grad je i ove godine nastavio tradiciju darivanja za svu djecu predškolskog uzrasta i osnovnoškolce sa svog područja. Učenici su darove primili u školama, a polaznici Dječjeg vrtića u prostoru vrtića. Za djecu koja ne pohađaju vrtić iz okolnih gradskih naselja podjela darova organizirana je od strane Vijeća mjesnih odbora, mjesnih udruga odnosno župa.

 
 
Btn_srgp

Btn_izbori_VMO_2019


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.