Početna

Najave
Krenule pripreme za XII. Županijsku izložbu stoke u Popovači
Ponedjeljak, 08 Travanj 2019 11:22

izložba stoke sastanak 1 1 mU Popovači je održan radni sastanak vezan uz pripreme za XII. Županijsku izložbu stoke koja će se održati 18. svibnja 2019. godine u Popovači na popovačkom sajmištu.


Sastanku su nazočili zamjenik župana SMŽ Roman Rosavec sa suradnicima i domaćin izložbe – gradonačelnik Josip Mišković sa svojim suradnicima, kao i ostali sudionici organizacije.
Ovogodišnja će Izložba, dogovoreno je, pored ocjenjivačkog dijela u konjogojstvu i govedarstvu, ponovno obuhvatiti i revijalni dio u kojem će biti predstavljena stoka u prikazu, male životinje te revija pasa, ali se razmišlja i o vraćanju Bambino KUP-a. Kao najveći problem u organizacijskom smislu i dalje se ističe nedovoljna zainteresiranost uzgajivača goveda mliječnih pasmina za sudjelovanje na izložbama zbog čega je gradonačelnik sa suradnicima bio na sastanku u Ministarstvu poljoprivrede koje je obećalo pomoći u rješavanju navedenog problema. Trenutno se radi na formiranju organizacijskog odbora i raspodjeli zadataka kako bi se županijska izložba stoke pokušala dići na što viši nivo.
Novi radni sastanak planiran je u tekućem tjednu sa svim predstavnicima organizacijskog odbora.

 
 
Btn_srgp

Btn_izbori_VMO_2019


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.