Početna
TZ Grada Popovače predstavila se na Novinarskom balu
Utorak, 02 Travanj 2019 11:47

nov bal 2 mTradicionalno Novinarski bal i ove godine održao se u sisačkoj Panoniji u organizaciji Hrvatskog novinarskog društva – ogranka Sisačko-moslavačke županije.


Ove je godine okupio i članove Zbora turističkih novinara te Zbora novinara za okoliš. Tom prilikom prisustvovali su pokretanju web-shopa „Pun ceker" te su se upoznali s bogatom baštinom Banovine, obišli su Topusko, Glinu i Petrinju, te su u prostoru Interpretacijskog centra baštine Banovine sudjelovali na otvorenju izložbe „Baština Banovine očima novinara". Na samom početku Novinarskog bala novinari iz područja turizma upoznali su se i s delicijama Moslavine koje su za tu prigodu pripremile TZ Grada Popovača i TZ Grada Kutine, što je bio dobar uvod za ono što slijedi iduće godine, a to je obilazak Moslavine. TZ Grada Kutine na čelu s direktoricom Ivanom Grdić i Zoranom Jančarom predsjednikom Udruge vinara Lujo Miklaužić dostojno je predstavila Kutinu, dok su se Ksenija Tomac Špoljarić iz TZ Grada Popovače i poznati kuharski šef Marijan Bošnjak pobrinuli za prezentaciju popovačkog dijela Moslavine i moslavačkih delicija, a sve prisutne u ovom revijalnom dijelu programa Novinarskog bala pozdravio je gradonačelnik Popovače Josip Mišković.
(cijeli tekst:http://www.radiomoslavina.hr/2019/04/novinarski-bal-jubilarno-priznanje-radio-moslavini-za-50-godina-kontinuiranog-rada/)

 

 

 
 
Btn_srgp


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.